Nieuws

Via een tweede spoortraject weer terug in de zorg

Sam werkte als leerling verzorgende-IG. Helaas werd zij op 23 jarige leeftijd ziek. Na 1,5 jaar kwam zij bij Herenbos re-integratie terecht. Haar tweede spoortraject is succesvol afgesloten.

Tweede spoortraject

Sam haar tweede spoortraject bij Herenbos startte nadat haar oude werkgever haar had aangemeld bij Herenbos re-integratie. Voordat zij ziek werd werkte ze als verzorgende-IG. Tijdens het eerste gesprek bij Herenbos werd al snel duidelijk dat Sam niet helemaal begreep wat een tweede spoortraject precies inhoudt. We namen ruim de tijd om dit stap voor stap uit te leggen.

Gesprekken

In de gesprekken die volgden kreeg Sam de ruimte om haar verhaal te doen en haar situatie uit te leggen. Vervolgens legden wij uit wat er van haar werd verwacht en wat de vervolgstappen waren. “Herenbos heeft mij geholpen met het verbeteren van mijn CV en bij het maken van een motivatiebrief.” Ook keken we samen naar vacatures en nam Herenbos contact op met een aantal bedrijven voor meer informatie. Ik had om de 4 weken een afspraak met mijn re-integratieadviseur, daarnaast was er ook veel contact via mail of de app.

Snelheid

“Als ik een motivatiebrief had geschreven voor een eventuele nieuwe werkgever werd die binnen 3 dagen bekeken en kreeg ik hier tips op. Ook kreeg ik sollicitatietips die ik heb kunnen gebruiken tijdens mijn gesprekken. In de drie maanden van mijn traject heb ik een nieuwe werkgever gevonden en ga ik een nieuw avontuur aan.”

Einde tweede spoortraject

Na het tweede spoortraject heeft Sam een leuke baan gevonden verzorgende-IG als waakzorg. Sam bedankt voor het delen van jouw succesverhaal! Wij bij Herenbos wensen jou heel veel succes en nog meer werkplezier.

Herenbos re-integratie

Wilt u ook een tweede spoortraject volgen via Herenbos re-integratie? Of wilt u weten wat Herenbos voor u of uw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact op met ons hoofdkantoor door te bellen met (072) 30 30 250 of stuur een mail naar reintegratie@herenbos.nl. Benieuwd naar onze diensten? U vindt ze hier. Op de hoogte blijven van onze succesverhalen en ander nieuws op het gebied van re-integratie? Volg ons dan op LinkedIn.

Ook interessant

Tweede spoortraject bij Herenbos

Loes volgde een tweede spoortraject bij Herenbos via Herenbos. Haar hart ligt bij het werken met mensen en hulp bieden. Daardoor past ze ...

Lees meer >>

Nieuws | Re-integratie

AB Vakwerk verstevigt positie door overname Herenbos

AB Vakwerk heeft per 29 december 2023 branchegenoot Herenbos uit Schagen overgenomen. Met deze overname verstevigt AB Vakwerk haar ...

Lees meer >>

Nieuws

Kansberoepen bouwsector

In de wereld van de bouwsector zijn er tal van kansberoepen die niet alleen een stabiele loopbaan bieden, maar ook veel groeipotentieel ...

Lees meer >>

Nieuws | Bouw

Bel mij terug

Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mail mij terug

Wij mailen u zo spoedig mogelijk terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.