Infra / GWW

In de infra en GWW heeft Herenbos ook veel vacatures. Zo helpen we onder andere grondwerkers, machinisten en vrachtwagenchauffeurs aan het werk. In de Infra en grond-, weg- en waterbouw voeren ze uitdagende werkzaamheden uit, zoals het leggen van asfalt en het belijnen van de wegen.

Kansberoepen binnen de infra en GWW

Ben jij niet bang om je handen uit de mouwen te steken en durf jij verantwoordelijkheden aan te pakken. Kies dan voor een kansberoep binnen de infra en GWW. Hieronder vind je de veel voorkomende functies bij Herenbos.

Stratenmaker

Is straatwerk leggen jouw passie? In deze functie krijg je verantwoordelijkheid en zelfstandigheid. Er wordt van jou verwacht dat je zelfstandig bestrating kunt aanleggen in verschillende verbanden en patronen. Je houdt je ook bezig met particulier straatwerk, het is dus ook belangrijk dat je communicatief vaardig bent omdat elke dag in contact bent met mensen. Wil je graag het vak van stratenmaker leren solliciteer dan als opperman stratenmaker. De werkzaamheden van een stratenmaker bestaan o.a. uit:

 • Het uitbreken van oud straatwerk
 • Je zet nieuw straatwerk uit
 • De ondergrond op de juiste hoogte brengen
 • Zandbedden stevig aan trillen met trilplaten
 • Tegels of stenen op maat maken en deze in bepaalde patronen leggen
 • Tegels of stenen aankloppen met rubberhamers
 • Trottoirbanden stellen.
Medewerker grond, weg en water

Heb jij er geen problemen mee om met je werkschoenen in de bagger te staan. Als medewerker grond, weg en waterbouw is enthousiast, zelfstandig en heeft enige ervaring in de GWW. De werkzaamheden lopen uiteen van riool- en grond/straatwerk, het plaatsen van beschoeiingen, steigers, etc. Deze functie biedt een grote diversiteit aan werkzaamheden. Je werkt steeds op verschillende plekken om bijvoorbeeld de grond bouwklaar te maken. Dit doe je met een groep enthousiaste collega’s.

vacature werken aan de weg

Uitvoerder infra

Ben jij de uitvoerder met ervaring die we zoeken? Ben jij sterk in het zo efficiënt en effectief mogelijk plannen van mens, materieel en materiaal? Jouw taken als uitvoerder bestaan onder andere uit:

 • Het adviseren, begeleiden en ondersteunen van de uitvoering
 • Verantwoordelijk voor de planning, uitvoering, afrekening en het complete eindresultaat
 • Je bent continue bezig met verbeterprocessen met betrekking tot de uitvoering
 • Daarnaast werk je nauw samen met de directie en het bedrijfsbureau
 • Kortom van aanbesteding tot oplevering, zorgen dat een project wel of niet BRL waardig wordt uitgevoerd
Verkeersregelaar

Zoek jij werk in de buitenlucht en ben jij een echte regelneef/regelnicht? Ben je verantwoordelijk en kan je snel handelen? Dan is de baan verkeersregelaar Alkmaar de ideale baan voor jou! Als verkeersregelaar Alkmaar heb je geen 9 tot 5 mentaliteit en houd je van afwisseling en werken in teamverband. Elke week is weer anders. Daarnaast werk je niet volgens een vast rooster maar heb je te maken met andere locaties, werktijden, werkzaamheden en natuurlijk verschillende weersomstandigheden. Je werkt namelijk altijd in de buitenlucht. De opdrachtgever is een belangrijke speler op het gebied van inrichting en onderhoud van de openbare ruimte in Nederland. Zij bestaan al 60 jaar maar zijn nog steeds een jong, dynamisch en resultaatgericht bedrijf. Je werkzaamheden bestaan uit het verkeer regelen bij bijvoorbeeld onderhoud in de openbare ruimte. Daarbij geef je uniforme aanwijzingen zoasl stop- en oprijdtekens aan alle verkeersdeelnemers.

Vrachtwagenchauffeur

Vind jij het leuk om onderweg te zijn en heb jij je groot rijbewijs? Als vrachtwagenchauffeur ben je een onmisbare schakel in het proces. Je rijdt vanaf het adres van de opdrachtgever naar onze klanten. Daarnaast haal je de spullen op en breng je ze vervolgens weer terug naar een van onze opdrachtgevers. Bij een deel van onze opdrachtgevers zal je samen met een collega helpen om de spullen in en uit te laden. Een ander deel van onze opdrachtgevers wil graag dat je ook kunt werken met een heftruck. Voor diverse opdrachtgevers zijn we opzoek naar Chauffeurs met rijbewijs C zowel als met CE, Code 95 is mooi meegenomen als je dat bezit. Momenteel is het mogelijk om bij diverse opdrachtgevers aan de slag te gaan als vrachtwagenchauffeur door heel Nederland. Na het kennismakingsgesprek kijken we samen waar jij met jouw ervaring, woonplaats en bij welk bedrijf je het beste zou passen.

Overige vacatures infra en GWW

Naast deze veel voorkomende functies kun je via Herenbos in de infra en GWWaan de slag als machinist grondverzet, trekkerchauffeur, grafdelver, graafmachinist, rioolmedewerker, medewerker handkolker, detectiemedewerker, opperman, kraanmachinist, medewerker stadsreiniging, voorman A en calculator. Kijk voor alle openstaande vacatures op: https://herenbos.nl/ik-zoek-werk/vacatures/

Op de hoogte blijven van Herenbos? Volg ons dan op FaceBook en Insta.

beroep infra en gww

Bel mij terug

Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mail mij terug

Wij mailen u zo spoedig mogelijk terug

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.