TRI, Groei in groen

Binnen het groene vakgebied kun je veel kanten op. Of je nu graag in bomen klimt of mooie tuinen aanlegt bij mensen thuis. Misschien ben je wel geïnteresseerd in hoe je de stad leefbaar houdt in een veranderend klimaat. TRI groei in groen heeft voor elke richting een opleiding.

Wat kan TRI groei in groen voor jou betekenen?

TRI groei in groen is een stichting die jongeren en zij-instromers helpt en ondersteunt bij het behalen van een vakdiploma in het groen. Samen met verschillende groene scholen en verschillende bedrijven die werkzaam zijn in de groene sector (hoveniersbedrijven, grootgroenvoorzieners, gemeentelijke groenbedrijven en boomverzorgingsbedrijven) helpen wij jouw leerwerktraject tot een succes te maken.

Wat kun je van ons verwachten?

Vanwege onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe we leerlingen kunnen helpen bij het vinden van een leerwerkplek en het succesvol doorlopen van een BBL-leerwerktraject. Zodra je je bij ons aanmeldt, nodigen wij je uit voor een intakegesprek. We kijken samen met jou naar je ervaringen en wensen voor jouw groene toekomst. Na dit gesprek is het belangrijk dat je je aanmeldt bij één van de groenopleidingen. Samen kijken we wat het beste bij jou past.

Het BBL-leerwerktraject

Een BBL-leerwerktraject houdt in dat je 4 dagen gaat werken bij een bedrijf en 1 dag breng je door op school. Je kunt kiezen uit de richting Hovenier of de richting Boomverzorging. Gedurende dit traject staan wij je bij waar nodig. Zo hebben wij een breed netwerk van aangesloten leerbedrijven waar je terechtkunt. Er zijn mogelijkheden om te rouleren, zodat je bij meerdere bedrijven werkervaring kunt opdoen én wij zorgen ervoor dat jij een goed salaris krijgt op basis van de cao Hoveniersbedrijf.

Begeleiding

Goede begeleiding vinden wij erg belangrijk. Tijdens jouw traject houden wij regelmatig contact met je, maar ook met het bedrijf waar je werkt én met jouw docenten. Wij houden in de gaten hoe het met je gaat om je te ondersteunen bij het zo snel mogelijk afronden van jouw opleiding.

Voordelen TRI groei in groen

We hebben alle voordelen van TRI groei in groen nog even op een rij gezet:

  • Een goed salaris op basis van de cao Hoveniersbedrijf
  • Garantie op een opleidingsplek via TRI en mogelijkheden om bij verschillende bedrijven aan het werk te gaan
  • Ben je onder de 21? Dan krijg je jouw schooldag doorbetaald. Ben je 21 of ouder dan krijg je van ons een vergoeding voor de schoolkosten
  • Je ontvangt van ons elk jaar kosteloos extra cursussen naast de reguliere opleiding
  • Je kan gebruik maken van onze aantrekkelijke laptop regeling bij minimaal een 2 jarige BBL opleiding
  • Persoonlijke aandacht en begeleiding van jouw TRI coördinator
  • Bij goed functioneren en goede motivatie gegarandeerd een baan na het behalen van je diploma

Wil je meer weten over TRI groei in groen? Neem dan contact met ons op via de Herenbosvestiging bij jou in de buurt! Wil je je direct aanmelden? Dat kan via deze link.

 

Bel mij terug

Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mail mij terug

Wij mailen u zo spoedig mogelijk terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.