Over Herenbos

Herenbos bemiddelt vanuit de vestigingen Alkmaar, Almere, Amsterdam, Arnhem, Nieuw-Vennep, Purmerend, Schagen en Zoetermeer tussen werkgevers en werkzoekenden in verschillende branches. Onze specialisatie is de groen- en hoveniersbranche en daarnaast zijn wij actief in onder andere de bouw, infra (grond-, weg- en waterbouw) en techniek.

Ook voert Herenbos re-integratieactiviteiten uit voor bedrijven, verzekeringsmaatschappijen, arbodiensten en uitkerende instanties.

Naast uitzenden en re-integratie kun je bij Herenbos terecht voor detacheren, werving en selectie en opleidingen. Wij buigen ons ook over HR-vraagstukken en werken samen met onze opdrachtgevers op het gebied van onder andere de social return on investments (SROI).

Kwaliteit

Voor onze activiteiten zijn wij VCU en NEN 4400-1 gecertificeerd en aangesloten bij de overkoepelende brancheorganisatie ABU. Herenbos re-integratie BV is keurmerkhouder van Oval. Gegevens betreffende de Wet Ketenaansprakelijkheid worden elke 3 maanden op onze site geplaatst. Onder de knop download kun je op deze manier altijd de meest recente betalingsverklaringen inzien. Ook ons VCU-certificaat en onze ABU-inschrijving kun je hier vinden.

Historie

Het is voor Herenbos allemaal begonnen met de vestiging in Schagen. In juli 2001 startte deze ’groene’ personeelsdienst op de Herenbosstraat, waar ons bedrijf haar naam aan dankt.

Sinds 2001 is er veel gebeurd. Herenbos kreeg een steeds bekendere naam en de vraag naar personeel kwam niet meer alleen uit Noord-Holland. In 2004 openden we daarom als tweede vestiging Herenbos Almere. Het werkgebied van Herenbos bleef zich vervolgens uitbreiden richting Zuid-Holland, waardoor we kort daarna ook de vestiging Herenbos Nieuw-Vennep startten.

Ook vanuit het oosten van het land namen de opdrachten voor Herenbos toe. Om opdrachtgevers en uitzendkrachten aan de andere kant van het land beter van dienst te kunnen zijn werd in Arnhem het vierde Herenbos-kantoor gevestigd. Samen met Herenbos Almere zorgen zij er voor dat Herenbos ook in de provincies Gelderland, Flevoland, Overijssel en Friesland tussen werkgevers en werknemers kan bemiddelen.

Tot slot zijn er door de groeiende vraag nog twee vestigingen bijgekomen. In 2008 opende onze vestiging in Zoetermeer en in januari 2009 in Purmerend.

Vanaf 2008 is onze dienstverlening uitgebreid met re-integratieactiviteiten. Herenbos re-integratie voert trajecten uit voor bedrijven zoals verzekeringsmaatschappijen, arbodiensten en uitkerende instanties. Herenbos re-integratie heeft sinds 2020 een eigen vestiging in Alkmaar. Ben je op zoek naar een baan in Alkmaar, dan kun je hier ook terecht voor een intakegesprek. Op de vestiging in Schagen gebeurt meer dan alleen het bemiddelen van personeel, ook de centrale administratie is hier gevestigd.

Tenslotte werd in februari 2022 de bezoek locatie in Amsterdam aan de delflandlaan 1 toegevoegd.

Branches

 

 

Bel mij terug

Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mail mij terug

Wij mailen u zo spoedig mogelijk terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.