Werkgever

Voor al je arbeidsmarktvraagstukken: Herenbos

Uitzenden, werving en selectie, re-integratie en opleiden: dat is Herenbos. Wij streven altijd naar de perfecte match tussen uitzendkracht en opdrachtgever, een passende baan voor iedereen en goed geschoolde medewerkers.

Ben je op zoek naar (tijdelijke) medewerkers of heb je andere vragen met betrekking tot de arbeidsmarkt? Met Herenbos haal je een betrouwbare partner in huis.

Een perfecte match

Wij zijn specialist in de groen- en hoveniersbranche, de bouw en techniek, maar de arbeidsmarkt is ons echte werkterrein. Daarin hebben onze medewerkers veel ervaring en kennis opgebouwd die we graag voor jou ten nutte maken. Wij zijn bijvoorbeeld als geen ander op de hoogte van actuele wet- en regelgeving, maar ook van wat nodig is voor het aantrekken van de juiste medewerkers. Ook bij langdurige verzuimsituaties bel je Herenbos, zodat we voor jou en je medewerker de beste oplossing vinden. Of dat nou re-integratie op de eigen werkplek is, of outplacement.

Actief in de regio

Wij zijn actief in de regio’s waar onze expertise echte meerwaarde heeft, graag bieden wij maatwerkoplossingen voor jouw organisatie. Voor al je vragen over uitzenden, re-integratie, opleiden en werving & selectie: stel ze ons en wij gaan voor je aan de slag.

Keurmerk

Herenbos is aangesloten bij de ABU, hiervoor moeten we aan hoge kwaliteitseisen voldoen op bijvoorbeeld het gebied van veiligheid en de afdracht van sociale premies.

Online vacature aanmelden

Je kunt je vacature online bij ons aanmelden. Zodra wij je melding hebben ontvangen, nemen wij contact met je op.

 

 

Bel mij terug

Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mail mij terug

Wij mailen u zo spoedig mogelijk terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.