Bouw

Of je nu binnen in een fabriek aan de voorbewerking van bouwproducten werkt of buiten in de natuur een muur aan het metselen bent, in de bouw is er altijd wat te doen. Renovatie, nieuwbouw en onderhoud: in deze sector kom je het allemaal tegen. Werk jij graag in en met de techniek die de bouwbranche kenmerkt? Dan gaan wij graag met jou op zoek naar een baan die helemaal bij jou past.

Infra / GWW

In de infra en grond-, weg- en waterbouw hebben wij ook vaak vacatures. Zo helpen we onder andere grondwerkers, machinisten en vrachtwagenchauffeurs aan het werk. In deze sector voeren ze uitdagende werkzaamheden uit, zoals het leggen van asfalt en het belijnen van de wegen.

Techniek

De technieksector is ontzettend divers. Niet alleen helpen wij timmermannen aan leuke werkplekken maar ook monteurs en elektriciens zijn bij ons aan het juiste adres. Van het aanleggen van bekabeling tot het stofferen van meubels: alles komt voorbij in de techniek.

Overig

We zijn ook actief in veel andere sectoren, denk hierbij aan koeriersdiensten, magazijnwerkzaamheden, transport, productiewerk en administratieve banen. Kortom, bij Herenbos zit je altijd goed.

Bel mij terug

Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mail mij terug

Wij mailen u zo spoedig mogelijk terug
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.