Bouw

Of je nu binnen in een fabriek aan de voorbewerking van bouwproducten werkt of buiten in de natuur een muur aan het metselen bent, in de bouw is er altijd wat te doen. Herenbos heeft opdrachtgevers in de renovatie, nieuwbouw en onderhoud. Werk jij graag in en met de techniek die de bouwbranche kenmerkt? Dan gaan wij graag met jou op zoek naar een baan die helemaal bij jou past.

Infra en GWW

In de infra en GWW heeft Herenbos ook veel vacatures. Zo helpen we onder andere grondwerkers, machinisten en vrachtwagenchauffeurs aan het werk. In de Infra en grond-, weg- en waterbouw voeren ze uitdagende werkzaamheden uit, zoals het leggen van asfalt en het belijnen van de wegen.

Techniek

Werken in de techniek is ontzettend divers. Niet alleen helpen wij timmermannen aan leuke werkplekken, maar ook monteurs en elektriciens zijn bij ons aan het juiste adres. Van het aanleggen van bekabeling tot het stofferen van meubels: alles komt voorbij in de techniek.

Overige

We zijn ook actief in veel overige sectoren, denk hierbij aan koeriersdiensten, magazijnwerkzaamheden, transport, productiewerk en administratieve banen. Kortom, bij Herenbos zit je altijd goed.

Bel mij terug

Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mail mij terug

Wij mailen u zo spoedig mogelijk terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.