Dienstverlening

Wat mag je verwachten van de dienstverlening van Herenbos?

Dankzij onze aanpak zijn wij sinds onze oprichting succesvol en worden wij zeer gewaardeerd door zowel onze opdrachtgevers als de werknemers die wij begeleiden.

Wij begeleiden je graag bij:

Is de werknemer door ziekte langdurig niet in staat om zijn eigen werk uit te voeren en is terugkeer binnen het bedrijf niet meer mogelijk, dan is de volgende optie het zoeken naar passend werk bij een andere werkgever: re-integratie tweede spoor.

Re-integratie derde spoor is er voor de werknemer die na twee jaar van arbeidsongeschiktheid nog geen passende werkplek heeft gevonden. Re-integratie derde spoor wordt ingezet als de werkgever eigenrisicodrager is voor de WGA.

Een werknemer die is vast gelopen in zijn werk, in een onoplosbaar arbeidsconflict is geraakt of door een reorganisatie zijn baan gaat verliezen, krijgt vaak een outplacementtraject aangeboden.

Met Jobhunting realiseren we bij re-integratie naar betaalde arbeid en bij outplacementtrajecten goede resultaten in de vorm van een nieuwe baan, proefplaatsing of werkervaringsplaats.

We adviseren een haalbaarheidsonderzoek te doen voorafgaand aan een re-integratietraject derde spoor om te bepalen of de inzet hiervan haalbaar en realistisch is.

Belangstelling voor onze diensten, laat je dan vrijblijvend door Herenbos informeren:  Via mail: reintegratie@herenbos.nl of bel :  072 3030250.

 

 

Bel mij terug

Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mail mij terug

Wij mailen u zo spoedig mogelijk terug
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.