Dienstverlening

Wat mag je verwachten van de dienstverlening van Herenbos re-integratie?

Dienstverlening Herenbos re-integratie

Dankzij onze dienstverlening zijn wij sinds onze oprichting succesvol en worden wij zeer gewaardeerd door zowel onze opdrachtgevers als de werknemers die wij begeleiden.

Onze dienstverlening bestaat onder ander uit:

Is de werknemer door ziekte langdurig niet in staat om zijn eigen werk uit te voeren en is terugkeer binnen het bedrijf niet meer mogelijk, dan is de volgende optie het zoeken naar passend werk bij een andere werkgever: re-integratie tweede spoor.

Re-integratie derde spoor is er voor de werknemer die na twee jaar van arbeidsongeschiktheid nog geen passende werkplek heeft gevonden. Re-integratie derde spoor wordt ingezet als de werkgever eigenrisicodrager is voor de WGA.

Een werknemer die is vastgelopen in zijn werk, in een onoplosbaar arbeidsconflict is geraakt of door een reorganisatie zijn baan gaat verliezen, krijgt vaak een outplacementtraject aangeboden.

Met Jobhunting realiseren we bij re-integratie naar betaalde arbeid en bij outplacementtrajecten goede resultaten in de vorm van een nieuwe baan. Ook hierbij maken we gebruik van de online toolbox Jobport.

We adviseren bij twijfel over de arbeidsmogelijkheden van een werknemer een haalbaarheidsonderzoek te doen voorafgaand aan een re-integratietraject om te bepalen of de inzet hiervan haalbaar en realistisch is. Bij een haalbaarheidsonderzoek onderbouwt Herenbos het advies door o.a. gebruik te maken van een arbeidsmarktscan via Jobport.

  • Arbeidsdeskundig onderzoek

Door middel van een arbeidsdeskundig onderzoek gaan we voor u na welk potentie uw werknemer heeft. Dit biedt nieuwe perspectieven in situaties van tijdelijke of blijvende arbeidsongeschiktheid en geeft inzicht in de kansen en mogelijkheden van de betreffende werknemer. Uiteraard wordt het arbeidsdeskundig onderzoek altijd door een gecertificeerd arbeidsdeskundige uitgevoerd.

Over Herenbos re-integratie

Herenbos re-integratie voert sinds 2008 activiteiten uit voor bedrijven, verzekeringsmaatschappijen, arbodiensten en uitkerende instanties. Dit doen we vanuit de vestigingen in Alkmaar, Almere, Arnhem, Nieuw-Vennep, Purmerend, Schagen en Zoetermeer. Daarnaast hebben wij nog diverse bezoeklocaties in Nederland. Wij zijn niet branche gebonden. Hierdoor kunt u ons inschakelen voor alle sectoren binnen de arbeidsmarkt. Naast re-integratie kunt u bij Herenbos terecht voor uitzenden, detacheren, werven en opleidingen. Wij buigen ons ook over HR-vraagstukken en werken samen met onze opdrachtgevers op het gebied van onder andere de social return on investments (SROI).

Wilt u meer weten over de dienstverlening van Herenbos re-integratie? Bel ons dan op (072) 30 30 250 of mail naar reintegratie@herenbos.nl. Wilt u op de hoogte blijven volg ons dan op LinkedIn. Voor onze bezoeklocaties klikt u hier.

 

 

Bel mij terug

Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mail mij terug

Wij mailen u zo spoedig mogelijk terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.