Aanmelding VHG Brancheopleiding

Wil jij je dagen niet langer binnen slijten maar juist heerlijk buiten, terwijl de zon schijnt werken in het groen? Meld je dan aan voor de VHG Brancheopleiding! Ook in maart 2022 biedt Herenbos je de mogelijkheid om je te laten omscholen naar een kansberoep als aankomend hovenier.

VHG Brancheopleiding

In maart 2022 start de brancheopleiding van de VHG met 3 klassen van 15 personen in Alkmaar, Almere en Bleiswijk. Tijdens je opleiding ga je aan het werk via Herenbos en breng je de theorie in de praktijk. De roosters verschillen per locatie. Deze worden in het kennismakingsgesprek besproken.

Groenbranche

Beroepen als boomverzorger, groenvoorziener en hovenier boden ook voor de coronacrisis al goede baankansen. Het zijn afwisselende en prachtige beroepen. Hoveniers hebben het drukker dan ooit. Veel gezinnen missen de groene vingers en besteden de aanleg en het onderhoud van tuinen uit aan de vakman of vakvrouw. Daarnaast is door de staycation dit jaar ook het aantal tuinrenovaties toegenomen. Ook in 2022 wordt hierin een stijging verwacht.

Wil jij in aanmerking komen voor een intake en wellicht starten met de VHG brancheopleiding? Laat dan je gegevens achter en geef aan waar je de opleiding wil volgen. Wij nemen dan contact met je op om jouw mogelijkheden te bespreken!

Aanmelden VHG Branche opleiding

Pak hier de kans voor omscholing tot aankomend hovenier:

Over Herenbos

Herenbos bemiddelt vanuit de vestigingen Alkmaar, Almere, Arnhem, Nieuw-Vennep, Purmerend, Schagen en Zoetermeer tussen werkgevers en werkzoekenden in verschillende branches. Onze specialisatie is de groen- en hoveniersbranche. Daarnaast zijn wij actief in onder andere de bouw, infra (grond-, weg- en waterbouw) en techniek. Ook voert Herenbos re-integratieactiviteiten uit voor bedrijven, verzekeringsmaatschappijen, arbodiensten en uitkerende instanties. Naast uitzenden en re-integratie kun je bij Herenbos terecht voor detacheren, werving en selectie en opleidingen. Wij buigen ons ook over HR-vraagstukken en werken samen met onze opdrachtgevers op het gebied van onder andere de social return on investments (SROI).

 

Wil je daarnaast op de hoogte blijven van alles over Herenbos like dan Herenbos op Facebook.

Benieuwd naar onze vacatures? klik hier.

 

 

Bel mij terug

Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mail mij terug

Wij mailen u zo spoedig mogelijk terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.