PASSEND ONDERWIJS VOOR FLEXWERKERS

Herenbos houdt van een persoonlijke benadering. Wij vinden dat iedereen zich binnen een organisatie moet kunnen ontwikkelen. Opleiden is daarbij belangrijk, daarom is Herenbos o.a. uitvoerder van Stichting Tri en GreenPort GroenStart.

VCA

Via Herenbos heb je de mogelijkheid om verschillende certificaten te behalen, zoals VCA of veilig werken langs het spoor of langs de weg. VCA is bij veel van onze opdrachtgevers een vereiste en Herenbos organiseert hier regelmatig cursussen in.

Stichting TRI

TRI groei in groen is een landelijk werkende stichting voor hoveniers en groenvoorzieners. Deze stichting biedt in samenwerking met de VHG brancheorganisatie, verschillende erkende scholen en erkende hoveniersbedrijven en groenvoorzieners, BBL- en BOL-opleidingen op verschillende mbo-niveaus. Voor meer informatie over Stichting TRI kijk op www.trigroeiingroen.nl.

GreenPort GroenStart

GreenPort GroenStart is een leer- en werktraject voor iedereen die een steuntje in de rug kan gebruiken op weg naar werk in de groene en/of agrarische sector van Noord-Holland. Maatwerk is het sleutel woord. De kandidaten volgen, indien mogelijk een BBL opleiding. De nadruk bij de opleiding ligt op de praktijk. Meer informatie vind je hier.

Meer informatie?

Ben je geïnteresseerd in onze opleidingsmogelijkheden of heb je zelf medewerkers die graag een cursus of opleiding willen volgen? Wij kijken graag naar mogelijkheden om jou hierbij te helpen. Neem contact op met een van onze vestigingen of vul het contactformulier in voor meer informatie.

 

Bel mij terug

Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mail mij terug

Wij mailen u zo spoedig mogelijk terug
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.