Herenbos biedt passend onderwijs voor haar flexwerkers

Via Herenbos heb je de mogelijkheid om verschillende certificaten te behalen, zoals VCA of veilig werken langs het spoor of langs de weg. VCA is bij veel van onze opdrachtgevers een vereiste en Herenbos organiseert hier regelmatig cursussen in.

Wij houden van een persoonlijke benadering en vinden het belangrijk dat iedereen zich binnen een organisatie kan ontwikkelen.

Meer informatie?

Ben je geïnteresseerd in onze opleidingsmogelijkheden of heb je zelf medewerkers die graag een cursus of opleiding willen volgen? Wij kijken graag naar mogelijkheden om jou hierbij te helpen. Neem contact op met een van onze vestigingen of vul het contactformulier in voor meer informatie.

Herenbos is tevens uitvoerder van de Stichting TRI groei in groen in de regio Noordwest.

TRI groei in groen is een landelijk werkende stichting voor hoveniers en groenvoorzieners. Deze stichting biedt in samenwerking met de VHG brancheorganisatie, verschillende erkende scholen en erkende hoveniersbedrijven en groenvoorzieners,  BBL- en BOL-opleidingen op verschillende mbo-niveaus. Voor meer informatie kijk op www.trigroeiingroen.nl.

Bel mij terug

Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mail mij terug

Wij mailen u zo spoedig mogelijk terug
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.