PASSEND ONDERWIJS VOOR FLEXWERKERS

Herenbos houdt van een persoonlijke benadering. Wij vinden dat iedereen zich binnen een organisatie moet kunnen ontwikkelen. Opleiden is daarbij belangrijk, daarom is Herenbos o.a. uitvoerder van Stichting Tri en GroenStart.

Stichting TRI groei in groen

TRI groei in groen is een stichting die jongeren en zij-instromers helpt en ondersteunt bij het halen van een vakdiploma in het groen. Leren en werken in het groen op alle mbo-niveaus. Wij helpen jouw leerwerktraject tot een succes te maken. Dit doen we samen met verschillende groene scholen en bedrijven die werkzaam zijn in de groene sector. Je kunt hierbij denken aan hoveniersbedrijven, grootgroenvoorzieners, gemeentelijke groenbedrijven en boomverzorgingsbedrijven.  Wil je meer informatie? Kijk hier.

Nieuwkomers in het groen

Ben je nieuw in Nederland en wil je graag aan de slag als assistent hovenier? Bent u een gemeente en op zoek naar een leerwerktraject dat nieuwkomers voorbereidt op een baan in het groen. Of bent u een groenbedrijf en wilt u nieuwkomers de kans bieden om zichzelf te ontwikkelen en helpt u hen de Nederlandse arbeidsmarkt te verkennen? Lees hier meer over het project Nieuwkomers in het Groen.

GroenStart

GroenStart is een leer- en werktraject voor iedereen die een steuntje in de rug kan gebruiken op weg naar werk in de groene en/of agrarische sector van Noord-Holland. Maatwerk is het sleutel woord. De kandidaten volgen, indien mogelijk een BBL opleiding. De nadruk bij de opleiding ligt op de praktijk. Meer informatie vind je hier.

VCA

Via Herenbos heb je de mogelijkheid om verschillende certificaten te behalen, zoals VCA of veilig werken langs het spoor of langs de weg. VCA is bij veel van onze opdrachtgevers een vereiste en Herenbos organiseert hier regelmatig cursussen in.

Meer informatie?

Ben je geïnteresseerd in onze opleidingsmogelijkheden of heb je zelf medewerkers die graag een cursus of opleiding willen volgen? Wij kijken graag naar mogelijkheden om jou hierbij te helpen. Neem contact op met een van onze vestigingen of vul het contactformulier in voor meer informatie. Wil je op de hoogte blijven van alles dat speelt bij Herenbos? Volg ons dan via LinkedIn, Facebook of Instagram.

 

Bel mij terug

Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mail mij terug

Wij mailen u zo spoedig mogelijk terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.