Werkwijze

Voor werknemers die arbeidsbemiddeling nodig hebben, geeft Herenbos praktische invulling aan de re-integratie, aan langdurige verzuimsituaties en aan loopbaanbegeleiding.

Herenbos heeft jarenlange ervaring in de arbeidsbemiddeling en daardoor uitstekende
kennis van de regionale arbeidsmarkt. Hierdoor heeft je werknemer een betere kans om weer een passende baan te vinden. We werken vanuit de Herenbos-vestigingen in Alkmaar, Schagen, Purmerend, Nieuw-Vennep, Zoetermeer, Almere en Arnhem.

De Wet verbetering poortwachter is er op gericht om zieke werknemers zo snel mogelijk weer terug te laten keren in passende, betaalde arbeid. En dat betekent dat je als werkgever en werknemer te maken hebt met regels en verplichtingen. Je hoeft het echter allemaal niet alleen te doen, Herenbos ondersteunt jou en de werknemer zodat mensen succesvol geplaatst worden.

Hoe doen we dat?

  • We houden periodieke coachingsgesprekken
  • We zetten gerichte interventies in om de duurzaamheid van de plaatsing te garanderen
  • We bieden veel persoonlijke aandacht.

De werknemer krijgt bij ons persoonlijke aandacht van een vaste re-integratiespecialist, we vergoeden de reiskosten en we leggen de acties in het traject duidelijk vast.

Als je belangstelling voor onze diensten hebt, laat je dan vrijblijvend door Herenbos informeren. Via mail: reintegratie@herenbos.nl of bel: 072 30 30 250

.

 

Bel mij terug

Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mail mij terug

Wij mailen u zo spoedig mogelijk terug
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.