Werkwijze

Wat maakt dat Herenbos re-integratie werkt? U leest hier onze werkwijze.

Werkwijze Herenbos re-integratie

Belangrijk in onze werkwijze is persoonlijke aandacht. Herenbos heeft jarenlange ervaring in de arbeidsbemiddeling en daardoor uitstekende kennis van de regionale arbeidsmarkt. Hierdoor heeft uw werknemer een betere kans om weer een passende baan te vinden. We werken onder andere vanuit de Herenbos-vestigingen in Alkmaar, Almere, Amsterdam, Arnhem, Nieuw Vennep, Purmerend, Schagen, Utrecht en Zoetermeer. Voor werknemers die arbeidsbemiddeling nodig hebben, geeft Herenbos praktische invulling aan re-integratie, aan langdurige verzuimsituaties en aan loopbaanbegeleiding.

De Wet verbetering poortwachter is er op gericht om zieke werknemers zo snel mogelijk weer terug te laten keren in passende, betaalde arbeid. En dat betekent dat u als werkgever en werknemer te maken hebt met regels en verplichtingen. U hoeft het echter allemaal niet alleen te doen, Herenbos ondersteunt u en uw werknemer zodat alle richtlijnen worden gevolgd en uw werknemer de juiste begeleiding op maat ontvangt.

Over Herenbos re-integratie

Herenbos re-integratie levert sinds 2008 dienstverlening aan bedrijven, verzekeringsmaatschappijen, arbodiensten en uitkerende instanties. Dit doen we vanuit diverse bezoeklocaties in Nederland. Wij zijn niet branche gebonden. Hierdoor kunt u ons inschakelen voor alle sectoren binnen de arbeidsmarkt.

Waarin onderscheiden wij ons:
 • Herenbos is transparant, stelt duidelijke doelen en verwachtingen
 • Wij bieden veel persoonlijke aandacht, onze klanten ontvangen individuele begeleiding van een vaste begeleider
 • Herenbos houdt regelmatig contact met uw werknemer en informeert u na elk voortgangsgesprek over de voortgang van het traject
 • Door periodieke coachings- of voortgangsgesprekken houden we de vaart er in
 • Begeleiding op de thuislocatie is op medische grond mogelijk
 • Herenbos communiceert duidelijk en u ontvangt de rapportages op tijd
 • Wij zijn ervaren in de markt en hebben een breed en landelijk netwerk
 • Door lid te zijn van brancheorganisatie OVAL (oval.nl)
 • Herenbos zet gerichte interventies in om de duurzaamheid van de plaatsing te garanderen

Kortom: Uw werknemer krijgt bij ons persoonlijke aandacht van een vaste re-integratiespecialist, we vergoeden zo nodig de reiskosten en we leggen de acties in het traject duidelijk vast.

Wilt u meer weten over Herenbos re-integratie en onze werkwijze? Bel ons dan op (072) 30 30 250 of mail naar reintegratie@herenbos.nl. Wilt u op de hoogte blijven volg ons dan op LinkedIn. Meer weten over onze dienstverlening? Klik hier.

 

Bel mij terug

Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mail mij terug

Wij mailen u zo spoedig mogelijk terug

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.