Jobhunting

Jobhunting wordt ingezet om, samen met de kandidaat, gericht te zoeken naar een passende functie. De nadruk bij jobhunten ligt voornamelijk op netwerken en directe bemiddeling.

Werkwijze jobhunting

Allereerst is het bij jobhunting belangrijk dat er een intakegesprek plaatsvindt. Naar aanleiding van de intake zullen de kandidaat en Herenbos een actueel CV opstellen. Mede op basis van het CV en het intakegesprek wordt er een zoekprofiel opgesteld. Hierin worden realistische functies opgenomen die aansluiten bij de opleidingsachtergrond en de werkervaring van de kandidaat. Zo wordt duidelijk wat nodig is om een nieuwe baan te vinden. Herenbos begeleidt de kandidaat bij zijn/haar contacten met potentiële werkgevers. Zo bereiden ze samen de gesprekken voor en worden deze achteraf samen geëvalueerd. Uitgangspunt hierbij is dat de kandidaat zoveel mogelijk de regie houdt en zelfstandig blijft in solliciteren. Herenbos maakt gebruik van het eigen netwerk, maar stelt de kandidaat ook buiten het eigen netwerk voor.

Jobport

Jobport (www.jobport.nl) is het online instrument dat Herenbos hierbij inzet als ondersteuning. Hiermee kunnen Herenbos en de kandidaat verschillende zoekprofielen aanmaken waarmee naar passende vacatures wordt gezocht. Ook hebben zowel kandidaat als begeleider zo zicht op de sollicitatieactiviteiten van de kandidaat.

Het resultaat van jobhunting is een passende baan. De vorm van de overeenkomst kan een arbeids-, een detacherings- of een uitzendovereenkomst zijn.

Meer informatie over jobhunting van Herenbos re-integratie? Mail naar reintegratie@herenbos.nl of bel naar ons hoofdkantoor in Alkmaar (072) 30 30 250. Meer weten over onze werkwijze? Je vindt het hier. Op de hoogte blijven van onze trajecten? Volg ons via LinkedIn.

 

Bel mij terug

Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mail mij terug

Wij mailen u zo spoedig mogelijk terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.