Herenbos re-integratie

Re-integratie, ziektewet, tweede spoor, derde spoor, haalbaarheidsonderzoek, jobhunting en outplacement. Als werkgever zit u hier eigenlijk niet op te wachten. Bij Herenbos re-integratie zorgen we dat het re-integratietraject zo soepel mogelijk verloopt zowel voor u als werkgever als voor de betrokkene.

Over Herenbos re-integratie

Herenbos re-integratie voert sinds 2008 activiteiten uit voor bedrijven, verzekeringsmaatschappijen, arbodiensten en uitkerende instanties. Dit doen we vanuit de vestigingen in Alkmaar, Almere, Arnhem, Nieuw-Vennep, Purmerend, Schagen en Zoetermeer. Daarnaast hebben wij nog diverse bezoeklocaties in Nederland. Wij zijn niet branche gebonden. Hierdoor kunt u ons inschakelen voor alle sectoren binnen de arbeidsmarkt. Naast re-integratie kunt u bij Herenbos terecht voor uitzenden, detacheren, werven en opleidingen. Wij buigen ons ook over HR-vraagstukken en werken samen met onze opdrachtgevers op het gebied van onder andere de social return on investments (SROI).

Re-integratie in het algemeen

Het is belangrijk dat een re-integratietraject vast wordt vormgegeven. Herenbos heeft gedurende het traject minimaal 1 keer per 4 weken persoonlijk contact met de betrokkenen en informeert de opdrachtgever na ieder contactmoment. Na de intake rapportage volgt er iedere 3 maanden een voortgang met een eindrapportage. Doel van het re-integratietraject is passende betaalde arbeid. Bij Herenbos re-integratie denken wij graag met u mee en houden we van inventieve en praktische oplossingen.

Waarom kiezen voor Herenbos re-integratie
  • Herenbos zet na overleg gerichte interventies in
  • Door middel van periodieke coachingsgesprekken houden we de vaart er in
  • De betrokkene wordt individueel begeleid
  • Herenbos is transparant, stelt duidelijke doelen en schept verwachtingen
  • Begeleiding op de thuislocatie op medische grond is mogelijk bij Herenbos
  • Herenbos communiceert duidelijk en u ontvangt de rapportages op tijd
  • We zijn ervaren in de markt en hebben een breed netwerk
  • Lid van de brancheorganisatie OVAL (privacybescherming en verantwoording.

Wilt u meer weten over Herenbos re-integratie en onze werkwijze? Bel ons dan op (072) 30 30 250 of mail naar reintegratie@herenbos.nl. Wilt u op de hoogte blijven volg ons dan op LinkedIn. Voor onze bezoeklocaties klikt u hier.

 

Bel mij terug

Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mail mij terug

Wij mailen u zo spoedig mogelijk terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.