Nieuws | Uitzenden

Uitzendkracht uitgelicht: Jan Belkom

Jan Belkom, 40 jaar, afkomstig van een veehouderij in Middenbeemster, is in oktober 2018 voor Herenbos Purmerend gaan werken. We namen een kijkje op het werk.

Hoe ben je bij Herenbos terecht gekomen?

“Ik ben als payroll kandidaat bij Herenbos aangemeld door Road Maintenance Support B.V.  Ik ben daar via mijn beste vriend terecht gekomen.”

Wat voor werk doe je zoal?

“Road Maintenance Support verricht gepland en niet geplande (calamiteiten) werkzaamheden op en aan rijks-, provinciale en gemeentelijke wegen. Eén van de projecten die wij hebben is het onderhoud van de Coentunnel en het circuit er omheen. Ik ben een van de groenmannen. Dat betekent veel snoeiwerk, maaiwerk met een Zero-turn Torro grasmaaier, bosmaaiwerk, bij houden van op- en afritten van snelwegen, etc.

Ook ga ik soms mee met de calamiteitendienst en rijd ik onder andere op een pijlwagen. Ook speciaal is dat we ’s nachts de Coentunnel wassen; niet met de hand maar met een speciaal ontworpen machine. Omdat dan gelijk ook alle technische installaties worden nagekeken zijn er veel collega’s tegelijk in een tunnelbuis aan het werk wat een speciale sfeer creëert. Dit gebeurt 4 x per jaar en elke avond wordt er een andere buis afgesloten.

Kortom lekker afwisselend werk in de buitenlucht met een behoorlijke verantwoording.”

Waar sta je over 5 jaar?

“Ik hoop dat ik dan nog steeds werkt bij RMS, misschien wel als projectleider. Ook wil ik me blijven ontwikkelen en nog meer benodigde certificaten halen.”

Ook interessant

Branchevereniging VHG presenteert marktdossier groenvoorzieningen

Uit wetenschappelijke onderzoeken blijkt dat groen bijdraagt aan biodiversiteit, gezondheid en het leefklimaat. Het kleedt de omgeving ...

Lees meer >>

Nieuws | Groen | Uitzenden

Achter de geraniums? Niet voor Ton!

Na 6,5 jaar (pre)pensioen, begon het toch weer te kriebelen bij Ton uit Hoofddorp. Het zitten achter de geraniums ging vervelen en hij ...

Lees meer >>

Nieuws | Groen | Uitzenden

Opdrachtgever in beeld: De workshops van GRAFFITIFUN

Regelmatig krijgen Michel Steers en zijn workshops media-aandacht. Onze opdrachtgever GRAFFITIFUN bestaat al sinds 1999-2000. Samen met ...

Lees meer >>

Nieuws | Overig | Uitzenden

Bel mij terug

Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mail mij terug

Wij mailen u zo spoedig mogelijk terug
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.