Nieuws | Uitzenden

Herenbos ontvangt MVO Proud Partner schildje

Op 23 mei 2024 organiseerde het WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord de bijeenkomst 'Ondernemen met je hart'. Herenbos is trots op onze samenwerking met de verschillende WerkgeversServicepunten, waaronder Noord-Holland Noord. Tijdens deze dag ontving Herenbos, als één van de zeven bedrijven, het MVO Proud Partner-schildje.

MVO Proud Partner

Sinds deze dag mag Herenbos zich MVO Proud Partner noemen. MVO-NHN verbindt werkgevers rondom het thema sociaal werkgeverschap: het benutten van mensen hun mogelijkheden en talenten. Als onderdeel van het WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord koppelen zij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt – of beter gezegd, ongeziene talenten – aan werkgevers die voor hen openstaan. Om bedrijven en organisaties de waarde van sociaal ondernemen te laten zien, organiseerden ze de bijeenkomst ‘Ondernemen met je hart’ met sprekers Kees Klomp en Ralf de Kleijn. Dit evenement was weken van tevoren al volgeboekt en trok een volle zaal in het theater.

Herenbos maakt maatschappelijk impact

Ralf de Kleijn van Doesgoed sprak op het evenement en motiveerde bedrijven om actief bij te dragen aan hun maatschappelijke omgeving. Zo geeft Herenbos kandidaten al jaren kans op werk op verschillende niveaus. De ontwikkeling van de kandidaat met de juiste extra begeleiding is voor ons erg belangrijk. Daarnaast bieden we juist voor deze doelgroep diverse maatwerk opleidingsmogelijkheden. Voorbeelden hiervan zijn GroenStart, PWN leerteams, GroenMaat en de nauwe samenwerking met Progroen en reguliere groen- en hoveniersbedrijven.

Sociaal ondernemerschap in de spotlight

Tijdens de bijeenkomst werden de MVO Proud Partner-schildjes uitgereikt aan werkgevers die zich inzetten voor maatschappelijk verantwoord ondernemen en daarbij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een plek binnen hun bedrijf bieden. Zeven werkgevers, namelijk Victoria Schoonmaak, Herenbos, Securitas Nederland, Kaldenbach Meubels, Sportfondsen Schagen, McDonald’s en DMI, namen trots hun schildje in ontvangst.

De vertegenwoordigers van deze bekroonde bedrijven werden op het podium uitgenodigd en kort geïnterviewd over hun motivatie en ervaringen met maatschappelijk verantwoord ondernemen. Yvonne deelde hoe wij ons inzetten voor werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het publiek kreeg inzicht in de concrete stappen en strategieën die wij hebben genomen om een inclusieve en ondersteunende werkomgeving te creëren. Dit is natuurlijk alleen maar mogelijk door onze betrokken opdrachtgevers.

Wil jij op de hoogte blijven van het nieuws bij Herenbos volg ons dan op LinkedIn, Facebook of Instagram. 
Meer informatie over de SROI mogelijkheden bij Herenbos? Neem dan contact op met onze vestigingen.

 

Ook interessant

Vakantie-uren 2023

In deze periode krijgen wij vaak de vraag: Hoe kan ik mijn vakantie-uren in 2023 opnemen? Hieronder vind je de stappen die je moet ...

Lees meer >>

Nieuws | Uitzenden

Vakantiewerk in 2023

Ben jij klaar met school en zoek jij vakantiewerk in 2023? Schrijf je dan in bij Herenbos in Alkmaar, Almere, Amsterdam, Nieuw-Vennep, ...

Lees meer >>

Nieuws | Uitzenden

Vakantie-uren 2022

In deze periode krijgen wij vaak de vraag: Hoe kan ik mijn vakantie-uren in 2022 opnemen? Hieronder vind je de stappen die je moet ...

Lees meer >>

Nieuws | Uitzenden

Bel mij terug

Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mail mij terug

Wij mailen u zo spoedig mogelijk terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.