Nieuws | Uitzenden

Herenbosser uitgelicht: Francesco Zoutendijk

Francesco Zoutendijk, Herenbos Schagen, is aan de slag bij Kenbri Fire Fighting BV. Een bedrijf die buiten de branches ligt waar we normaal gesproken mee werken, dus des te interessanter voor ons om even een kijkje binnen de poorten te nemen. We hebben Francesco gelijk een paar vragen gesteld.

Wat voor werkzaamheden doe je?

“Ik onderhoud en keur onder andere kleine blusmiddelen, maar ook reddingsvesten en overlevingspakken bij de klant of in ons magazijn. Eventueel in de toekomst ga ik deze werkzaamheden ook offshore uitvoeren.”

Wat vind je het leukste aan je werk?

“Het leukste vind ik de variatie in het werk en werkzaam zijn in een voor mij nieuwe branche waar ik veel kan leren. De dagelijkse uitdagingen met de nieuwe dingen die ik ondervind zijn ook fijn. Ik ben super blij met deze baan en heb het vreselijk naar mijn zin bij Kenbri, er hangt een prettige werksfeer.”

Wat vind je van het werken via Herenbos?

“Met Herenbos heb ik goede ervaringen, fijne communicatie en ze zijn goed bereikbaar en anders word ik altijd terug gebeld.”

Hoe ben je bij Herenbos terecht gekomen?

“Na 10 jaar werkzaam te zijn geweest in de beveiliging, was ik toe aan een nieuwe uitdaging waar ik mijn energie in kwijt kon. Ik had eigenlijk gesolliciteerd voor een functie als sloper, maar kort daarna kwam deze vacature voorbij. Hier was ik heel blij mee!”

Wat zou je graag nog willen in de toekomst?

“Ik zou graag verder willen groeien binnen Kenbri en nieuwe dingen willen leren, zodat ik straks zo breed mogelijk ingezet kan worden.”

Ook interessant

Binnen een jaar in dienst bij Donker Groen

Melvin (24) startte eind maart 2020 bij Donker Groen in de groenvoorziening. Naast zijn hobby’s darten en biljarten houdt hij graag de ...

Lees meer >>

Nieuws | Groen | Uitzenden

WW uitkering aanvragen: Hoe doe je dat?

Word je binnenkort werkloos? Houden de werkzaamheden op bij de opdrachtgever? Dan proberen wij natuurlijk ander werk voor je te vinden. ...

Lees meer >>

Nieuws | Overig | Uitzenden

Binder Groenprojecten 85 jaar innovatie in het groen

85 jaar Binder Groenprojecten, een innovatief familiebedrijf met een boeiende historie. Vorig jaar werd Binder onderdeel van de Enk ...

Lees meer >>

Nieuws | Groen | Uitzenden

Bel mij terug

Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mail mij terug

Wij mailen u zo spoedig mogelijk terug
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.