Traineeship Machinist

Wil jij lekker buiten, jaarrond werken. Wil je meer kansen om door te groeien en meer kans op een vast baan? Daarnaast een goed salaris? Meld je aan voor de traineeship machinist.

Waarom de traineeship machinist

Wanneer je je laat omscholen door de traineeship machinist:

  • Werk je lekker buiten
  • Heb je iedere dag een andere werkplek
  • Draag je verantwoordelijkheid en werk je zelfstandig
  • Je maakt de omgeving mooier
  • Een goed salaris
  • Jaarrond werk, meer kans op vast werk
  • Veel kansen om door te groeien
  • Diverse vacatures waar je op kunt solliciteren
Wat kun je verwachten

Als machinist ben je veel buiten aan het werk. De werkzaamheden bestaan uit het maaien van gazons, taluds, mogelijk sportvelden met een maaimachine en verschillende onderhoudsprojecten. Je maait gazons en bermen in het openbare groen aan de hand van tekeningen. Het werk wordt met verschillende machines uitgevoerd, zoals een kooi- en cirkelmaaier. Ook voer je als maaimachinist klein onderhoud, reparaties en bijkomende werkzaamheden uit.

Traineeship machinist

Tijdens het traineeship leer je diverse machines besturen en onderhouden. Ook leer je bestekken lezen en haal je je certificaat ‘Veilig werken langs de weg’. Daarnaast is het behalen van een BE-rijbewijs een optie. Zodat je de machines kunt vervoeren op een aanhangwagen. Tenslotte doe je voldoende ervaring op in de praktijk.

Doel

Het omscholen en bijscholen van uitzendkrachten, zij-instromers en mensen vanuit WW en WWB. Dit met als doel een duurzame arbeidsrelatie aan te gaan. Het faciliteren van een machinistenopleiding door middel van een samenwerking vanuit het WSP, Opleidingsinstituut, Herenbos en groenbedrijven.

 

Inschrijving traineeship machinist

Tijdens het traineeship machinist leer je de benodigde vaardigheden zowel qua theorie als in de praktijk. Je leert een gazonmaaier, LM track, Raco en eventueel een trekker te besturen. Na het traineeship machinist kun je op veel diverse vacatures solliciteren, heb je meer jaarrond werk en meer kans om over te worden genomen door een opdrachtgever.

Overige mogelijkheden omscholing

Naast mogelijkheden als machinist biedt Herenbos ook diverse andere kansen binnen de groenbranche. Zowel in het onderhoud als in de aanleg hebben wij veel openstaande
vacatures waar je aan de slag kan als hovenier of groenvoorziener. Zoekt de kandidaat het liever hogerop? Door onze samenwerking met TRI groei in groen kunnen kandidaten zich laten omscholen tot ETW-er/Boomverzorger.

Over Herenbos

Herenbos bemiddelt vanuit de vestigingen Alkmaar, Almere, Arnhem, Nieuw-Vennep, Purmerend, Schagen en Zoetermeer tussen werkgevers en werkzoekenden in verschillende branches. Onze specialisatie is de groen- en hoveniersbranche. Daarnaast zijn wij actief in onder andere de bouw, infra (grond-, weg- en waterbouw) en techniek. Ook voert Herenbos re-integratieactiviteiten uit voor bedrijven, verzekeringsmaatschappijen, arbodiensten en uitkerende instanties. Naast uitzenden en re-integratie kun je bij Herenbos terecht voor detacheren, werving en selectie en opleidingen. Wij buigen ons ook over HR-vraagstukken en werken samen met onze opdrachtgevers op het gebied van onder andere de social return on investments (SROI).

 

Wil je daarnaast op de hoogte blijven van alles over Herenbos like dan Herenbos op Facebook.

Benieuwd naar onze vacatures? klik hier.

 

 

Bel mij terug

Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mail mij terug

Wij mailen u zo spoedig mogelijk terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.