de inschrijving voor onze pool is gesloten.

Je kunt wel onze pool volgen tijdens het WK. Kijk op https://deherenbospool.nl/

Welkom, leuk dat je meedoet met onze pool

Voetbalkenner of niet, de Herenbos voetbalpool is er voor iedereen! Heb je al een favoriet of een voorgevoel wie er deze keer wereldkampioen gaat worden? Ook al doet Nederland niet mee aan het WK, het wordt vast weer een spannend toernooi.

Het WK start op 14 juni en wij bij Herenbos volgen het dagelijks. Lees onderstaande informatie eerst door voordat je start met jouw inschrijving of klik op de afbeelding om direct in te schrijven.

Hoe werkt onze voetbalpool?

Deelname is gratis en begint met jezelf in te schrijven via een klik op de uitnodiging onder aan deze pagina. Controleer goed of jouw e-mailadres goed is ingevuld anders kunnen wij je niet op de hoogte houden van nieuws, bonusvragen, etc.

Na de inschrijving kun je de standen van de wedstrijden in de groepsfase invullen. In de fases daarna komt het meer aan op kennis, gevoel en gokken. Vul voor de volgende rondes en de finale de landen én de standen in. Controleer goed of je alles goed hebt ingevuld, anders kost het je misschien onnodig punten.

Stand van de pool

Blijf op de hoogte van de stand van de pool door regelmatig in te loggen op de site. Na elke wedstrijd wordt de pool bijgewerkt en weet je gelijk hoe je er voor staat. Na inschrijving kun je een team aanmaken en zo bijvoorbeeld de stand binnen jouw bedrijf, familie of vriendengroep bijhouden. Dit maakt het extra spannend natuurlijk.

Prijzen

We hebben weer mooie prijzen dit keer. De hoofdprijs is maar liefst € 750,- de tweede prijs              € 500,- en de derde prijs € 250,-!

Tijdens het toernooi ontvang je een aantal bonusvragen via de mail waarmee ook weer leuke prijzen te winnen zijn. Een aantal sponsoren stelt hiervoor prijzen beschikbaar die in de loop van het toernooi bekend gemaakt worden. De bonusvragen tellen niet mee in de eindstand.

Einduitslag

Op maandag 16 juli maken wij de prijswinnaars van de pool bekend.

Presentje

Voor elke deelnemer aan onze pool hebben wij een presentje klaarliggen. Vul hier jouw gegevens in en vóór aanvang van het WK ontvang je ons presentje. Let op; hiermee ben je nog niet ingeschreven voor de pool, daarvoor klik je op de afbeelding onder aan deze pagina.

Herenbos wenst alle deelnemers aan de pool een sportief en spannend WK 2018 toe!

 

klik op onderstaande afbeelding om je in te schrijven!

 

 

Bel mij terug

Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mail mij terug

Wij mailen u zo spoedig mogelijk terug
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.