3e-spoor-re-integratie


Re-integratie derde spoor is er voor de werknemer die na twee jaar van arbeidsongeschiktheid nog geen passende werkplek heeft gevonden.  Het doel van een 3e spoor re-integratietraject is het vinden van een nieuwe passende functie voor werknemer en het verlichten van de kosten voor de werkgever.

Eigenrisicodrager en WGA

Valt de werknemer onder de WGA-regeling en ben je eigenrisicodrager voor de WGA dan ben je na einde wachttijd tien jaar verantwoordelijk voor zijn of haar re-integratie en het betalen van de WGA-uitkering. Zolang er arbeidsmogelijkheden zijn, is het raadzaam een (ex)-werknemer te begeleiden bij de re-integratie. Daarmee vergroot je de kans op een baan wat de schadelast beperkt.

Re-integratie derde spoor: win-winsituatie

De beperkingen van een (ex)-werknemer zijn vastgesteld door de bedrijfsarts. Dit persoonlijke belastbaarheidsprofiel vormt de basis voor het re-integratieplan 3e spoor. Binnen de mogelijkheden van de werknemer wordt er gefocust op werkhervatting en het bereiken van een succesvolle re-integratie op de arbeidsmarkt.  Zowel werkgever als werknemer is hierbij gebaat, het ontlast de schade van een werkgever en voorziet de werknemer van een nieuwe start op de arbeidsmarkt en hogere inkomsten. Uitgangspunt moet zijn dat er voor iedereen kansen liggen, het is de uitdaging deze te herkennen en ze vervolgens te pakken.

Belangstelling voor onze diensten laat je dan vrijblijvend door Herenbos informeren:  Via mail: reintegratie@herenbos.nl of bel :  072 30 30 250.

Bel mij terug

Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mail mij terug

Wij mailen u zo spoedig mogelijk terug
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.