Nieuws | Uitzenden

Werkzaamheden als hovenier, geen enkele dag is hetzelfde.

Wat Jan (59) het leukste vindt aan zijn baan is dat geen enkele dag hetzelfde is. Zijn werkzaamheden als hovenier bij Hoveniersbedrijf Hans Knol zijn erg afwisselend. Ook heeft hij echt eer van zijn werk, wanneer hij na een dag hard werken het eindresultaat ziet.

We spraken Jan van der Horst terwijl hij bezig is met diverse werkzaamheden als hovenier bij een grote tuin van een bedrijf. Momenteel zijn ze voornamelijk bezig met onderhoud. Maar eigenlijk komen alle aspecten van het groenvak aan bod. 

Werken via een uitzendbureau

Ik werk via Herenbos Almere en daar staan ze me altijd te woord. Het is er gezellig en ik voel me hier prettig. Toen ik in de WW kwam, heb ik me ingeschreven bij Herenbos en een aantal andere uitzendbureaus. Nu werk ik al sinds 2014 voor Herenbos al ben ik er wel een jaar tussenuit geweest.

Toekomst

Natuurlijk hoop ik op een vast contract bij een leuke werkgever en qua werk zou ik graag nog een keer een cursus of opleiding doen. Ik hoop hiermee nog meer plantenkennis op te kunnen doen. Iets wat ik bij mij werkzaamheden als hovenier, goed kan gebruiken.

Herenbos

Op zoek naar een actieve baan en wil je aan de slag in de frisse buitenlucht? Welkom bij Herenbos! Voor werk als o.a. hovenier, groenvoorziener, maaimachinist, stratenmaker, timmerman of andere banen in de groensector, bouw en grond-, weg- en waterbouw.

Bekijk onze vacatures voor een passende baan bij jou in de regio! Solliciteren kan online en uiteraard ben je ook altijd welkom op één van onze vestigingen. Bel of mail ons gerust voor een afspraak. Wil jij op de hoogte blijven van al onze nieuwsberichten? Volg ons dan op FaceBook.

Ook interessant

Vakantie-uren 2024

In deze periode krijgen wij vaak de vraag: Hoe kan ik mijn vakantie-uren in 2024 opnemen? Hieronder vind je de stappen die je moet ...

Lees meer >>

Nieuws | Uitzenden

Herenbos ontvangt MVO Proud Partner schildje

Op 23 mei 2024 organiseerde het WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord de bijeenkomst 'Ondernemen met je hart'. Herenbos is trots op ...

Lees meer >>

Nieuws | Uitzenden

Vakantie-uren 2023

In deze periode krijgen wij vaak de vraag: Hoe kan ik mijn vakantie-uren in 2023 opnemen? Hieronder vind je de stappen die je moet ...

Lees meer >>

Nieuws | Uitzenden

Bel mij terug

Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mail mij terug

Wij mailen u zo spoedig mogelijk terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.