Nieuws | Uitzenden

Voordelen van werken via een uitzendbureau

De term ‘uitzendkracht’ klinkt misschien niet altijd even aantrekkelijk, maar toch is het eigenlijk ideaal om via een uitzendbureau aan de slag te gaan! We hebben vijf voordelen voor je op een rij gezet.

Je kan uittesten wat je leuk vindt

Als je nog niet zo goed weet wat je wil doen, dan is uitzendwerk de ideale manier om hier achter te komen. Een uitzendbureau biedt vele verschillende klussen aan die je kan uitproberen. Als het niet bij je past, dan kan je zo weg. Je zit nergens aan vast, dus die flexibiliteit geeft je de volledige ruimte om jouw ideale baan te vinden.

Uitgebreid netwerk

Een uitzendbureau dat al even meegaat, beschikt over een enorm netwerk. Dus daar kan je als werkzoekende goed gebruik van maken. Op deze manier kom je makkelijker in contact met bepaalde vacatures en bedrijven en vind je sneller de baan die echt bij jou past.

Je komt nog eens ergens

Via een uitzendbureau kan je bij werk terecht komen waar je zelf nog nooit aan hebt gedacht. Als je er een beetje open-minded ingaat en het werk aanpakt die je aangeboden krijgt, kan je op de meest onverwachte plekken en klussen terecht komen. Het ene moment een fantastische ervaring, een andere keer misschien iets minder. Maar hoe dan ook een herinnering voor het leven en een goed verhaal bij feestjes.

Je krijgt per week betaald

Ken je dat? Dat je aan het eind van je geld nog een stukje maand over hebt? Met werk via een uitzendbureau zal je daar waarschijnlijk minder last van hebben. Je krijgt per week uitbetaald en hoeft dus minder lang op je geld te wachten. Overigens vereist dit wel lichtelijke discipline, want de vaste laste komen natuurlijk wel nog steeds maandelijks (wat geld opzij leggen zou dus verstandig zijn).

Hulp bij je sollicitaties

Als je moeite hebt met solliciteren dan kan een uitzendbureau een uitkomst zijn. Ze kunnen je helpen met je CV en je tips en tricks geven over het voeren van een sollicitatiegesprek. De medewerkers van een uitzendbureau zien immers net zo graag als jij dat je weer aan het werk gaat!

Als je nu nog niet overtuigd bent om via Herenbos aan de slag te gaan, dan weten we het ook niet meer. Om het je iets makkelijker te maken kan je hier klikken om je meteen te laten inschrijven. 😉

Ook interessant

Herenbosser uitgelicht: Francesco Zoutendijk

Francesco Zoutendijk, Herenbos Schagen, is aan de slag bij Kenbri Fire Fighting BV. Een bedrijf die buiten de branches ligt waar we ...

Lees meer >>

Nieuws | Uitzenden

Herenbosser uitgelicht: Joey Seitz

Deze week zetten we Herenbosser Joey Seitz in het zonnetje. Hij werkt sinds september 2017 via Herenbos Almere bij Ballast Nedam. We ...

Lees meer >>

Nieuws | Uitzenden

‘Jullie zijn een betrouwbaar bedrijf en hebben leuke collega's.’

Essie , HERENBOS Zoetermeer

Referenties | Uitzenden

Bel mij terug

Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mail mij terug

Wij mailen u zo spoedig mogelijk terug
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.