Nieuws

Vestiging Purmerend gaat verhuizen

Op 14 december 2020 gaat onze vestiging in Purmerend verhuizen. Ruim 10 jaar hebben we op de Gorslaan 10 gezeten. Vanaf 18 december 2020 kun je ons vinden op de Poelstraat 4.

Verhuizen

Ondanks dat we op 14 december 2020 gaan verhuizen kun je ons nog gewoon bereiken. Stel je vragen door te mailen naar purmerend@herenbos.nl of bel ons op telefoonnummer (0299) 41 34 84.

Poelstraat 4

Vanaf 18 december 2020 kunnen we je ontvangen op onze nieuwe vestiging. Wil je langskomen neem dan van te voren contact met ons op. Op deze manier kunnen wij de RIVM-normen altijd garanderen.

Vestiging Purmerend

Herenbos Purmerend bemiddelt tussen werkgevers en werkzoekenden in verschillende branches. Onze specialisatie is de groen- en hoveniersbranche. Daarnaast zijn wij onder andere actief in de bouw, infra (grond-, weg-, en waterbouw), logistiek en techniek. Ook voert Herenbos re-integratieactiviteiten uit voor bedrijven, verzekeringsmaatschappijen, arbodiensten en uitkerende instanties. Naast uitzenden en re-integratie kun je bij Herenbos terecht voor werving, selectie en opleidingen. Wij buigen ons ook over HR-vraagstukken en werken samen met onze opdrachtgevers op het gebied van onder andere de social return on investments (SROI). Alonzo, Liesbeth, Rob en Soraya helpen je graag. Zien we je zo?

Historie Herenbos

Het is voor Herenbos allemaal begonnen met de vestiging in Schagen. In juli 2001 startte deze ’groene’ personeelsdienst op de Herenbosstraat, waar ons bedrijf haar naam aan dankt. In 2004 openden we daarom als tweede vestiging Herenbos Almere. Het werkgebied van Herenbos bleef zich vervolgens uitbreiden, waardoor we kort daarna ook de vestiging Herenbos Nieuw-Vennep startten. Om opdrachtgevers en uitzendkrachten aan de andere kant van het land beter van dienst te kunnen zijn werd in Arnhem het vierde Herenbos-kantoor gevestigd. Samen met Herenbos Almere zorgen zij er voor dat Herenbos ook in de provincies Gelderland, Flevoland, Overijssel en Friesland tussen werkgevers en werknemers kan bemiddelen. Tot slot zijn er door de groeiende vraag nog drie vestigingen bijgekomen. In 2008 opende onze vestiging in Zoetermeer, in januari 2009 Purmerend en in 2020 opende onze vestiging in Alkmaar.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen Herenbos. Volg ons dan op Facebook of Instagram.

 

 

Ook interessant

Herenbos ontvangt MVO Proud Partner schildje

Op 23 mei 2024 organiseerde het WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord de bijeenkomst 'Ondernemen met je hart'. Herenbos is trots op ...

Lees meer >>

Nieuws | Uitzenden

Week van de teek 2024

Het seizoen van de teek is begonnen. Werk je in het groen? Dan heb je een verhoogd risico op een tekenbeet. Hierdoor heb je ook meer ...

Lees meer >>

Nieuws

Via een tweede spoortraject weer terug in de zorg

Sam werkte als leerling verzorgende-IG. Helaas werd zij op 23 jarige leeftijd ziek. Na 1,5 jaar kwam zij bij Herenbos re-integratie ...

Lees meer >>

Nieuws

Bel mij terug

Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mail mij terug

Wij mailen u zo spoedig mogelijk terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.