Nieuws

Vestiging Purmerend gaat verhuizen

Op 14 december 2020 gaat onze vestiging in Purmerend verhuizen. Ruim 10 jaar hebben we op de Gorslaan 10 gezeten. Vanaf 18 december 2020 kun je ons vinden op de Poelstraat 4.

Verhuizen

Ondanks dat we op 14 december 2020 gaan verhuizen kun je ons nog gewoon bereiken. Stel je vragen door te mailen naar purmerend@herenbos.nl of bel ons op telefoonnummer (0299) 41 34 84.

Poelstraat 4

Vanaf 18 december 2020 kunnen we je ontvangen op onze nieuwe vestiging. Wil je langskomen neem dan van te voren contact met ons op. Op deze manier kunnen wij de RIVM-normen altijd garanderen.

Vestiging Purmerend

Herenbos Purmerend bemiddelt tussen werkgevers en werkzoekenden in verschillende branches. Onze specialisatie is de groen- en hoveniersbranche. Daarnaast zijn wij onder andere actief in de bouw, infra (grond-, weg-, en waterbouw), logistiek en techniek. Ook voert Herenbos re-integratieactiviteiten uit voor bedrijven, verzekeringsmaatschappijen, arbodiensten en uitkerende instanties. Naast uitzenden en re-integratie kun je bij Herenbos terecht voor werving, selectie en opleidingen. Wij buigen ons ook over HR-vraagstukken en werken samen met onze opdrachtgevers op het gebied van onder andere de social return on investments (SROI). Alonzo, Liesbeth, Rob en Soraya helpen je graag. Zien we je zo?

Historie Herenbos

Het is voor Herenbos allemaal begonnen met de vestiging in Schagen. In juli 2001 startte deze ’groene’ personeelsdienst op de Herenbosstraat, waar ons bedrijf haar naam aan dankt. In 2004 openden we daarom als tweede vestiging Herenbos Almere. Het werkgebied van Herenbos bleef zich vervolgens uitbreiden, waardoor we kort daarna ook de vestiging Herenbos Nieuw-Vennep startten. Om opdrachtgevers en uitzendkrachten aan de andere kant van het land beter van dienst te kunnen zijn werd in Arnhem het vierde Herenbos-kantoor gevestigd. Samen met Herenbos Almere zorgen zij er voor dat Herenbos ook in de provincies Gelderland, Flevoland, Overijssel en Friesland tussen werkgevers en werknemers kan bemiddelen. Tot slot zijn er door de groeiende vraag nog drie vestigingen bijgekomen. In 2008 opende onze vestiging in Zoetermeer, in januari 2009 Purmerend en in 2020 opende onze vestiging in Alkmaar.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen Herenbos. Volg ons dan op Facebook of Instagram.

 

 

Ook interessant

Tweede spoortraject bij Herenbos

Loes volgde een tweede spoortraject bij Herenbos via Herenbos. Haar hart ligt bij het werken met mensen en hulp bieden. Daardoor past ze ...

Lees meer >>

Nieuws | Re-integratie

AB Vakwerk verstevigt positie door overname Herenbos

AB Vakwerk heeft per 29 december 2023 branchegenoot Herenbos uit Schagen overgenomen. Met deze overname verstevigt AB Vakwerk haar ...

Lees meer >>

Nieuws

Kansberoepen bouwsector

In de wereld van de bouwsector zijn er tal van kansberoepen die niet alleen een stabiele loopbaan bieden, maar ook veel groeipotentieel ...

Lees meer >>

Nieuws | Bouw

Bel mij terug

Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mail mij terug

Wij mailen u zo spoedig mogelijk terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.