Nieuws | Uitzenden

Vakantiewerk

Ben jij klaar met school en zoek jij binnenkort vakantiewerk? Schrijf je dan in bij Herenbos in Alkmaar, Almere, Arnhem, Nieuw-Vennep, Purmerend, Schagen of Zoetermeer. Zien wij je zo?

Vakantiewerk

Wil jij geld verdienen voor de nieuwste Iphone of een nieuwe scooter of wil je sparen voor een auto? Vul dan onderstaand contactformulier in en laat weten dat het om vakantiewerk gaat. We nemen daarna telefonisch contact met je op en bespreken de mogelijkheden met je binnen het groen, het grijs, de bouw of de logistieke sector. Ben jij op zoek naar iets anders? Laat het ons dan weten! Ook dan kijken we graag wat we voor jou kunnen betekenen.

Waarom zou je vakantiewerk doen?

Extra geld is natuurlijk de belangrijkste reden om in de zomer een aantal weken te werken. Maar ook een gezellige werksfeer is belangrijk. Soms zelfs belangrijker dan een hoger salaris. Daarnaast is het toch leuk om een paar weken de handen uit de mouwen te steken in plaats van thuis te zitten. Je doet ook nog ervaring op en een vakantiebaan kan een mooie aanvulling zijn op je cv.

Hoeveel ga je verdienen?

Ben jij 15 jaar of ouder? Dan heb je sowieso recht op meer dan het minimumloon. De precieze hoogte van je salaris hangt af van je leeftijd. Bij Herenbos gaan we uit van de cao van de inlener. Heb je nog een bijbaan? Dan is het belangrijk dat je maar 1 keer je loonheffingskorting mag aanzetten. Deze loonheffingskorting betekend dat je onder een bepaald bedrag geen loonbelasting hoeft te betalen. Ook moet je bij een tweede baan altijd belasting afdragen, omdat je maar bij 1 baan de loonheffing mag aanzetten. Bij je belastingaangifte kun je dit geld terugvragen, je krijgt dan een deel van je verdiende geld dan pas volgend jaar.

Mag je al het vakantiewerk doen?

De overheid heeft strenge leeftijdsoorten voor allerlei soorten vakantiewerk. Hou ouder je bent, hoe zwaarder werk je mag doen. Op jonge leeftijd mag je bijvoorbeeld niet met grote machines of bestrijdingsmiddelen werken. Ben je 18? Dan mag je in principe elk soort werk uitvoeren.

Is het moeilijk om een vakantiebaan te vinden?

Nee, Herenbos gaat graag voor je op zoek. Bedrijven maken in de zomer graag gebruik van vakantiekrachten. Volgens het FNV Jong vindt 90% van de jongeren een vakantiebaan. Meld je dus snel aan en dan komt het vast goed met die zomerbaan!

Vakantiewerk

  • Geef aan bij welke Herenbos vestiging je ingeschreven wilt worden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws volg ons dan op FaceBook en Instagram. Benieuwd naar onze vacatures? Die vind je hier!

Ook interessant

Vakantie-uren

In deze periode krijgen wij vaak de vraag: Hoe kan ik mijn vakantie-uren opnemen? Hieronder vind je de stappen die je moet ondernemen. ...

Lees meer >>

Nieuws | Uitzenden

Tegemoetkoming voor flexwerkers

22 juni was er goed nieuws over de tegemoetkoming voor flexwerkers: TOFA. Deze kan per direct worden aangevraagd.

Lees meer >>

Nieuws | Uitzenden

Van bus- naar veegwagenchauffeur

Als buschauffeur stuurde Wietze een grote machine door een drukke stad. Had contact met de passagiers en wist iedereen veilig thuis te ...

Lees meer >>

Nieuws | Groen | Uitzenden

Bel mij terug

Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mail mij terug

Wij mailen u zo spoedig mogelijk terug
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.