Nieuws | Uitzenden

Uitzendkracht uitgelicht: Sverre van der Kleij

Sverre heeft begin dit jaar bij Herenbos Almere gesolliciteerd. Zonder enige ervaring in het groen is hij gestart bij Boogaart Almere. Het groen zit hem zo erg in de vingers, dat hij heeft gekozen om in september te starten bij de TRI en de opleiding ETW/Boomverzorger te gaan volgen.

Kan jij je voorstellen?

“Aangenaam, ik ben Sverre, 20 jaar, wonend in het prachtige Lelystad.”

Hoe ben je bij Herenbos terecht gekomen?

“Ik ben via een online vacature voor boomverzorging bij Herenbos aan tafel gekomen. Zonder enige ervaring in het groen besloten zij toch energie in mij te steken om samen voorwaarts te gaan. Zo ben ik in contact gebracht met Boogaart Almere waar ik erg dankbaar voor ben.”

Wat zou je graag nog willen in de toekomst?

“Ik geloof dat je altijd enige vorm van progressie in je leven moet hebben om stagnatie van jezelf tegen te gaan. Hierom is het dan ook zeker mijn ambitie verder te groeien in de boomverzorging.”

Waarom heb je gekozen voor een opleiding in het groen?

“Ik merk aan mezelf dat ik mij een stuk vitaler voel, nu ik constant buiten aan het werk ben. Een ontzettend groot deel van je leven spendeer je aan je werk. Het is voor mij daarom niet meer dan vanzelfsprekend dat die tijdsbesteding dan ook echt voor jezelf wat waard is. Werken met en in het groen geeft voor mij die voldoening.”

Wat voor werk doe je?

“ In de eerste maanden heb ik al doende plantwerk geleerd en mocht dit ook al gauw overzien. Nu het plantseizoen zowat over is ben ik aangewezen om het hagenplan van Diemen te onderhouden.”

Wat vind je het leukst aan je werk?

“Het leukste aan mijn werk vind ik de variatie en de vele uitdagingen die zich regelmatig ontvouwen. Verder is het altijd mooi om met z’n allen een mooie dag goed werk te leveren en om daar op terug te kijken.”

Heb je nog een boodschap aan de jongeren waarom zij voor groenwerk zouden moeten kiezen?

“Als je vrolijk wordt van het buitenlucht en hard wilt werken, dan kan het niet op!”

Ook interessant

Vakantie-uren 2023

In deze periode krijgen wij vaak de vraag: Hoe kan ik mijn vakantie-uren in 2023 opnemen? Hieronder vind je de stappen die je moet ...

Lees meer >>

Nieuws | Uitzenden

Vakantiewerk in 2023

Ben jij klaar met school en zoek jij vakantiewerk in 2023? Schrijf je dan in bij Herenbos in Alkmaar, Almere, Amsterdam, Nieuw-Vennep, ...

Lees meer >>

Nieuws | Uitzenden

Vakantie-uren 2022

In deze periode krijgen wij vaak de vraag: Hoe kan ik mijn vakantie-uren in 2022 opnemen? Hieronder vind je de stappen die je moet ...

Lees meer >>

Nieuws | Uitzenden

Bel mij terug

Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mail mij terug

Wij mailen u zo spoedig mogelijk terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.