Nieuws

Uitzendkracht uitgelicht Purmerend

Elke maand zet Herenbos één van haar uitzendkrachten in de spotlights. In deze editie van Uitzendkracht uitgelicht: Harry Koorn van de vestiging Purmerend.

Uitzendkracht uitgelicht van de maand september uit Purmerend Harry Koorn: “Al 4 jaar werken we met een vast team, waar ook de directeur deel van uitmaakt. Eind december kom ik dan ook  in vaste dienst.”

Baan in de bouw

Sinds maart 2015 is Harry non-stop via Herenbos aan de slag. Meestal in de bouw bij Viersprong Prefab Montage, maar af en toe maakt hij een uitstapje naar het groen. Viersprong Prefab Montage is gespecialiseerd in het monteren van prefab casco’s in de woningbouw. Gemiddeld bouwen ze zeker 8 complete woningen per week.

Werkzaamheden

“Ik start altijd om 7 uur met het maken van specie, zodat wanneer de prefab wanden worden geleverd we direct kunnen beginnen met de begane vloer. Daarna volgen de zijwanden. Staan de zijwanden dan kan de verdiepingsvloer worden geplaatst. Vervolgens worden de zijwanden van de eerste verdieping geplaatst. Ook de tweede verdiepingsvloer wordt geplaatst. Afhankelijk van het aantal verdiepingen van de woning herhaalt dit proces zich. Tenslotte assisteer ik ook bij het aanpikken van wanden of bij andere werkzaamheden die worden gedaan.”

Waarom de bouw?

Ik vind het leuk dat we een goed team zijn. Iedereen weet zijn taak. Doordat de directeuren zelf meewerken als voormannen zijn de lijnen met de klant en de werknemers kort en wordt de kwaliteit gegarandeerd. Ook werk ik samen met mijn broer en dit geeft ook wel een extra dynamiek aan het werk. Het werk is verder afwisselen en we werken door heel Nederland, zo komen we nog eens ergens.”

 Wil je weten wat Herenbos voor jou kan betekenen? Of wil je ook een keer geïnterviewd worden voor uitzendkracht uitgelicht?  Neem contact op met de Herenbos vestiging bij jou in de buurt. Bekijk onze vacatures of like ons op Facebook.

 

Ook interessant

Via een tweede spoortraject weer terug in de zorg

Sam werkte als leerling verzorgende-IG. Helaas werd zij op 23 jarige leeftijd ziek. Na 1,5 jaar kwam zij bij Herenbos re-integratie ...

Lees meer >>

Nieuws

Tweede spoortraject bij Herenbos

Loes volgde een tweede spoortraject bij Herenbos via Herenbos. Haar hart ligt bij het werken met mensen en hulp bieden. Daardoor past ze ...

Lees meer >>

Nieuws | Re-integratie

AB Vakwerk verstevigt positie door overname Herenbos

AB Vakwerk heeft per 29 december 2023 branchegenoot Herenbos uit Schagen overgenomen. Met deze overname verstevigt AB Vakwerk haar ...

Lees meer >>

Nieuws

Bel mij terug

Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mail mij terug

Wij mailen u zo spoedig mogelijk terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.