Nieuws | Groen | Uitzenden

Uitzendkracht uitgelicht: Dave

Dave kwam met 17 jaar groenervaring bij Herenbos binnen. Een man met ervaring en op zoek naar een nieuwe plek in de groenvoorziening. Afgelopen maart startte hij bij Stoop Groenvoorziening in Waarland. We namen een kijkje op de klus om te zien hoe het hem vergaat. Lees snel verder!

Wat voor werkzaamheden doe je?

“Voor Stoop ben ik aan het bosmaaien op diverse locaties in Den Helder, zoals het Timorpark. Als de maaimachine is geweest of als voorloper op lastig te bereiken plekken. Maar ook doe ik soms ander werk zoals snipperen, klein zaagwerk en bladblazen.”

Wat vind je het leukste aan je werk?

“Het leukste vind ik de vrijheid in het werk, de zelfstandigheid en de planning die ik deels zelf kan hanteren. Daarnaast is het werken op de diverse locaties een leuke afwisseling, elke week is anders.”

Wat vind je van het werken via Herenbos?

“Herenbos is een fijne organisatie om voor te werken. Alles is goed geregeld en ik krijg snel reactie op mijn vragen, zowel telefonisch als per email.”

Hoe ben je bij Herenbos terecht komen?

“Vorig jaar was ik opzoek naar ander werk in de groenvoorziening, dit was lastig omdat dit aan het einde van het seizoen was. Via Herenbos kon ik gelukkig in 2019 bij de start van het seizoen aansluiten.”

Wat zou jij graag nog willen in de toekomst?

“Graag zou ik in de toekomst weer een vaste baan willen in het groenonderhoud.”

Ook interessant

Uitzendkracht uitgelicht: Jan Belkom

Jan Belkom, 40 jaar, afkomstig van een veehouderij in Middenbeemster, is in oktober 2018 voor Herenbos Purmerend gaan werken. We namen ...

Lees meer >>

Nieuws | Uitzenden

Uitzendkracht uitgelicht: Delano Toppin

Delano Toppin, 61 jaar, uit Amsterdam kwam in mei 2019 bij Herenbos Nieuw-Vennep binnen. Hij kon al snel beginnen bij Ophof Montage en ...

Lees meer >>

Nieuws | Uitzenden

Uitzendkracht uitgelicht: Sverre van der Kleij

Sverre heeft begin dit jaar bij Herenbos Almere gesolliciteerd. Zonder enige ervaring in het groen is hij gestart bij Boogaart Almere. ...

Lees meer >>

Nieuws | Uitzenden

Bel mij terug

Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mail mij terug

Wij mailen u zo spoedig mogelijk terug
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.