Nieuws | Groen | Uitzenden

Uitzendkracht uitgelicht: Dave

Dave kwam met 17 jaar groenervaring bij Herenbos binnen. Een man met ervaring en op zoek naar een nieuwe plek in de groenvoorziening. Afgelopen maart startte hij bij Stoop Groenvoorziening in Waarland. We namen een kijkje op de klus om te zien hoe het hem vergaat. Lees snel verder!

Wat voor werkzaamheden doe je?

“Voor Stoop ben ik aan het bosmaaien op diverse locaties in Den Helder, zoals het Timorpark. Als de maaimachine is geweest of als voorloper op lastig te bereiken plekken. Maar ook doe ik soms ander werk zoals snipperen, klein zaagwerk en bladblazen.”

Wat vind je het leukste aan je werk?

“Het leukste vind ik de vrijheid in het werk, de zelfstandigheid en de planning die ik deels zelf kan hanteren. Daarnaast is het werken op de diverse locaties een leuke afwisseling, elke week is anders.”

Wat vind je van het werken via Herenbos?

“Herenbos is een fijne organisatie om voor te werken. Alles is goed geregeld en ik krijg snel reactie op mijn vragen, zowel telefonisch als per email.”

Hoe ben je bij Herenbos terecht komen?

“Vorig jaar was ik opzoek naar ander werk in de groenvoorziening, dit was lastig omdat dit aan het einde van het seizoen was. Via Herenbos kon ik gelukkig in 2019 bij de start van het seizoen aansluiten.”

Wat zou jij graag nog willen in de toekomst?

“Graag zou ik in de toekomst weer een vaste baan willen in het groenonderhoud.”

Ook interessant

Vakantie-uren 2023

In deze periode krijgen wij vaak de vraag: Hoe kan ik mijn vakantie-uren in 2023 opnemen? Hieronder vind je de stappen die je moet ...

Lees meer >>

Nieuws | Uitzenden

Vakantiewerk in 2023

Ben jij klaar met school en zoek jij vakantiewerk in 2023? Schrijf je dan in bij Herenbos in Alkmaar, Almere, Amsterdam, Nieuw-Vennep, ...

Lees meer >>

Nieuws | Uitzenden

Vakantie-uren 2022

In deze periode krijgen wij vaak de vraag: Hoe kan ik mijn vakantie-uren in 2022 opnemen? Hieronder vind je de stappen die je moet ...

Lees meer >>

Nieuws | Uitzenden

Bel mij terug

Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mail mij terug

Wij mailen u zo spoedig mogelijk terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.