Nieuws

Kom naar de Dag van de Hovenier!

Altijd al hovenier willen worden? Ben jij creatief, veelzijdig en handig en wil je graag buiten werken? Dan is dit je kans!

 

Herenbos organiseert samen met een aantal toonaangevende bedrijven workshops op de Dag van de Hovenier.

 

22 september kan jij een kijkje nemen in de keuken van Hoek Hoveniers, van der Tol en Lex van Wijk hoveniers. Hierbij kun je denken aan workshops over daktuinen, electronisch gereedschap en, Tiny Forest en hovenier van de toekomst.
 
Je kunt je rechtstreeks melden bij een van de onderstaande bedrijven en bij genoeg animo gaan wij met een bus de locaties af!
 
De tijden van de workshops zijn als volgt:

 

Hoek Hoveniers:
10.30 – Groen van de toekomst
11.30 – Hovenier van de toekomst
13.00 – Tiny Forest

Van der Tol:
10.30 – Daktuinen en Groendaken
12.00 – Hemelwater in de tuin
13.30 – Demonstratie elektrisch gereedschap

 

Uit een eerder nieuwsbericht (klik hier) is gebleken dat de helft van de jongeren interesse heeft in een groenopleiding, maar uiteindelijk maar 5% hier ook werkelijk voor kiest. Dit komt mede doordat er nog geen duidelijk beeld is over wat het groenvak precies inhoudt. Als jij je hierin herkent, dan is een (of meerdere) van de bovengenoemde workshops de ideale manier om kennis te maken met het groen. En het mooiste is dat dit ook helemaal gratis is!

 

Als je aan de slag wil in het groen, dan ben je bij Herenbos aan het juiste adres. Ook als je een opleiding tot hovenier wilt volgen, dan heeft Herenbos hier de mogelijkheden voor.

Ook interessant

Via een tweede spoortraject weer terug in de zorg

Sam werkte als leerling verzorgende-IG. Helaas werd zij op 23 jarige leeftijd ziek. Na 1,5 jaar kwam zij bij Herenbos re-integratie ...

Lees meer >>

Nieuws

Tweede spoortraject bij Herenbos

Loes volgde een tweede spoortraject bij Herenbos via Herenbos. Haar hart ligt bij het werken met mensen en hulp bieden. Daardoor past ze ...

Lees meer >>

Nieuws | Re-integratie

AB Vakwerk verstevigt positie door overname Herenbos

AB Vakwerk heeft per 29 december 2023 branchegenoot Herenbos uit Schagen overgenomen. Met deze overname verstevigt AB Vakwerk haar ...

Lees meer >>

Nieuws

Bel mij terug

Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mail mij terug

Wij mailen u zo spoedig mogelijk terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.