Nieuws | Re-integratie

Hovenier in hart en ziel

Aad (62) is een hovenier in hart en ziel. Hij heeft via Herenbos Re-integratie een WerkFit Traject doorlopen. Inmiddels loopt het traject ten einde en kan Aad weer alle werkzaamheden verrichten.

Al meer dan 30 jaar was Aad een hovenier in hart en ziel toen hij uitviel bij zijn werkzaamheden. Hij was dan ook erg blij dat hij bij het UWV de mogelijkheid kreeg om in een WerkFit traject te gaan. Omdat hij toch graag in het groen wilde blijven werken kwam hij bij Herenbos Re-integratie terecht.

Wij zijn direct op zoek gegaan naar een werkervaringsplaats in de groensector. Al jaren hebben wij een prettige samenwerking  met Donkergroen in Benningbroek. Voor Herenbos was het daarom een logische stap om contact met hen op te nemen. Na een kennismaking is Aad half april begonnen in de regio West-Friesland.

Kees-Willem Koopmans van Donkergroen heeft Aad alle gelegenheid gegeven, waardoor hij rustig kon opbouwen in uren en werkzaamheden. Zo heeft Aad in de praktijk kunnen ervaren welke werkzaamheden goed gingen en welke wat minder. Door een goede verdeling binnen de groep kon hij doen waar hij goed in is. Op dit moment is Aad weer betaald aan het werk. Herenbos vindt het fantastisch dat Aad het hele traject zo goed heeft afgerond en bedankt Donkergroen voor het beschikbaar stellen van de werkervaringsplaats.

Wil je weten wat Herenbos kan betekenen voor jou op het gebied van re-integratie?  Klik dan hier. Ben jij ook een hovenier in hart en ziel en wil je op de hoogte blijven van alle Herenbos activiteiten? Like ons dan op Facebook.

 

Ook interessant

Tweede spoortraject bij Herenbos

Loes volgde een tweede spoortraject bij Herenbos via Herenbos. Haar hart ligt bij het werken met mensen en hulp bieden. Daardoor past ze ...

Lees meer >>

Nieuws | Re-integratie

Blijven werken na een tweede spoortraject

Chantal kreeg op jonge leeftijd last van een fysieke beperking. Ze wilde graag gewoon blijven werken. Omdat er bij haar werkgever niet ...

Lees meer >>

Nieuws | Re-integratie

‘Herenbos re-integratie heeft me geholpen bij het maken van mijn eigen keuzes en laten inzien welke beroepen voor mij kansrijk en interessant zijn.’

Renate , HERENBOS Zoetermeer

Referenties | Re-integratie

Bel mij terug

Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mail mij terug

Wij mailen u zo spoedig mogelijk terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.