Nieuws | Groen | Uitzenden

Herenbosser van de maand mei: Michiel Rutten

Dit seizoen zetten we elke maand één van onze uitzendkrachten in de spotlights. Iemand met een bijzonder verhaal, een flexkracht die wordt overgenomen of iemand die het gewoon verdient. In deze editie van Herenbosser van de maand Michiel Rutten: Van Thaise meloenenkweker naar medewerker groenvoorziening bij Donker Groen.

Thailand

Jaren geleden vond Michiel in Thailand zijn ware liefde. Inmiddels woont hij dan ook al 10 jaar in Thailand waar hij samen met zijn vrouw een kwekerij is begonnen. Op de 5 hectare land die ze bezitten staan 4 foliekassen. Vanwege de Corona die ook daar heerst is het bouwplan omgegooid en worden er nu hoofdzakelijk groenten en kruiden geteeld voor de lokale bevolking. Meloenen zijn nu gewoon te prijzig.

Terugkeer naar Nederland

Michiel zijn ouders wonen nog in Nederland en zijn al op leeftijd. Toen in Azië Corona de kop op stak besloot hij naar Nederland te komen. Met de laatste vlucht kwam hij aan op Schiphol. Daarna zat hij twee weken thuis en de muren kwamen op hem af. Michiel wilde weer aan het werk. Via Indeed kwam hij de vacature medewerker groenvoorziening tegen. Hij besloot te solliciteren bij Herenbos Purmerend.

Herenbos

Deze sollicitatie was op 6 april. Hij is dezelfde dag nog voorgesteld bij Donker Groen en mocht op 7 april op gesprek komen. De volgende dag zou hij starten. Inmiddels is hij al een dikke maand lekker in de zon en buitenlucht aan het werk. Samen met medewerkers van Werksaam zorgt hij dat Enkhuizen schoon blijft. Momenteel zit hij in de onderhoudsploeg. Toen hij begon zat hij in de schoffelploeg en nu rijdt hij op de “bakkenwagen” en zorgt hij ervoor dat de openbare ruimte schoon blijft en dat o.a. alle prullenbakken op tijd geleegd worden.

Michiel vindt het mooi werk, desnoods doet hij dit 7 dagen in de week als dit nodig is. Daarnaast is hij blij dat Herenbos zo snel werk voor hem heeft gevonden. Natuurlijk mist hij zijn vrouw en 3 kinderen, maar gelukkig hebben ze dagelijks contact. Voorlopig blijft hij in Nederland en als het aan ons ligt ook lekker aan het werk bij Donker Groen.

Michiel, heel veel succes komend seizoen!

Herenbosser van de maand

Ken jij iemand die via Herenbos aan het werk is en vind je dat hij/zij ook eens in het zonnetje gezet mag worden. Neem dan contact op met jouw Herenbos vestiging. Wil je op de hoogte blijven van al onze nieuwsberichten like ons dan op Facebook. Ben je net als Michiel op zoek naar een nieuwe uitdaging? Schrijf je dan in!

Ook interessant

Vakantie-uren 2023

In deze periode krijgen wij vaak de vraag: Hoe kan ik mijn vakantie-uren in 2023 opnemen? Hieronder vind je de stappen die je moet ...

Lees meer >>

Nieuws | Uitzenden

Vakantiewerk in 2023

Ben jij klaar met school en zoek jij vakantiewerk in 2023? Schrijf je dan in bij Herenbos in Alkmaar, Almere, Amsterdam, Nieuw-Vennep, ...

Lees meer >>

Nieuws | Uitzenden

Vakantie-uren 2022

In deze periode krijgen wij vaak de vraag: Hoe kan ik mijn vakantie-uren in 2022 opnemen? Hieronder vind je de stappen die je moet ...

Lees meer >>

Nieuws | Uitzenden

Bel mij terug

Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mail mij terug

Wij mailen u zo spoedig mogelijk terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.