Nieuws | Groen

Herenbosser uitgelicht: Choukri Hocine

Deze week gingen we langs bij Choukri Hocine. Hij is al sinds 2011 bekend bij Herenbos Almere en momenteel als vakbekwaam hovenier aan de slag bij van Raaijen Hoveniers. We namen een kijkje achter de schermen en stelden hem gelijk een aantal vragen.

Wat voor werkzaamheden doe je?

“Momenteel ben ik bezig met een renovatie in een particuliere tuin. De werkzaamheden die hierbij komen kijken zijn o.a. het slopen van de schutting en steiger en het verwijderen van de bestrating en beplanting. Als de tuin leeg gehaald is gaan we deze renoveren.”

Wat vind je het leukste aan je werk?

“Het leukst aan mijn werk is de diversiteit van de werkzaamheden en dat daardoor geen dag hetzelfde is. Elke tuin is compleet anders. Ook geeft het zien van direct resultaat en een dankbare, enthousiaste klant een fijne voldoening.”

Wat vind je van het werken via Herenbos?

“Ik vind het een fijne organisatie! Mijn contactpersonen bij Herenbos Almere kunnen me vrijwel altijd te woord staan en konden mij weer snel helpen aan een nieuwe baan.”

Hoe ben je bij Herenbos terecht komen?

“Ik ben in 2011 voor het eerst bij Herenbos terecht gekomen. Ik ben toen via de TRI Noordwest als Leerling hovenier aan de slag gegaan. Na het behalen van mijn diploma ben ik gaan werken bij het leerbedrijf waar ik vanuit TRI gestart ben.”

Wat zou jij graag nog willen in de toekomst?

“Zo snel mogelijk doorgroeien naar de functie van voorman hovenier.”

Ook interessant

Week van de teek 2024

Het seizoen van de teek is begonnen. Werk je in het groen? Dan heb je een verhoogd risico op een tekenbeet. Hierdoor heb je ook meer ...

Lees meer >>

Nieuws

Via een tweede spoortraject weer terug in de zorg

Sam werkte als leerling verzorgende-IG. Helaas werd zij op 23 jarige leeftijd ziek. Na 1,5 jaar kwam zij bij Herenbos re-integratie ...

Lees meer >>

Nieuws

Tweede spoortraject bij Herenbos

Loes volgde een tweede spoortraject bij Herenbos via Herenbos. Haar hart ligt bij het werken met mensen en hulp bieden. Daardoor past ze ...

Lees meer >>

Nieuws | Re-integratie

Bel mij terug

Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mail mij terug

Wij mailen u zo spoedig mogelijk terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.