Nieuws

De Herenbos-pool is gestart

Ieder EK of WK organiseert Herenbos de Herenbos-pool. Ook deze editie is het een vrije pool waar iedereen gratis aan mee kan doen? Wil jij kans maken op de hoofdprijs van 500 euro? Doe dan zo snel mogelijk jouw voorspelling.

De Herenbos-pool 2020 in 2021

Vorig jaar waren we er al klaar voor de Herenbos-pool, echter gooide corona roet in het eten. Daarom wordt het EK 2020 in 2021 gehouden van 11 juni tot en met 11 juli 2021. Zoals jullie van Herenbos gewend zijn, hebben we ook deze editie weer mooie prijzen in de Herenbos-voetbalpool.

Hoe werkt onze voetbalpool?

Deelname is gratis en begint met jezelf te registreren op herenbospool.nl.  Dit is mogelijk vanaf 20 mei 2021. Controleer goed of jouw mailadres goed is ingevuld en je het vinkje nieuwsbrief hebt aangevinkt. Anders kunnen wij je niet op de hoogte houden van het nieuws en speel je niet mee met de bonusvragen.

Na de registratie kun je de standen van de wedstrijden in de groepsfase invullen. Na de groepsfase komt het meer aan op kennis, gevoel en gokken.

Vul voor de volgende rondes en de finale de landen én de standen in.  Controleer goed of je alles volledig hebt ingevuld, anders kost het je misschien nog onnodig punten.

Na registratie kun je een team aanmaken en zo bijvoorbeeld de stand binnen jouw bedrijf, familie of vriendengroep bijhouden. Dit maakt het extra spannend natuurlijk.

Stand van de pool

Blijf op de hoogte van de stand van de pool door regelmatig in te loggen op de site. Na elke wedstrijd wordt de pool bijgewerkt en weet je gelijk hoe je er voor staat. Wil jij nog meer op de hoogte blijven van eventuele prijswinnaar en ander nieuws van Herenbos. Kijk dat op onze nieuwspagina of volg ons op facebook en Instagram.

Prijzen

We hebben weer mooie prijzen:

1e prijs: € 500,00

2e prijs: € 250,00

3e prijs € 125,00

Troostprijzen:

4e prijs € 100,00
5e prijs € 75,00
6e prijs € 50,00
7e prijs € 40,00
8e prijs € 30,00
9e prijs € 20,00
10e prijs € 10,00

Tijdens het toernooi ontvang je een aantal bonusvragen via de mail waarmee ook weer leuke prijzen te winnen zijn.
De bonusvragen tellen niet mee in de eindstand. Dit jaar zijn de prijzen voor de bonusvragen:

  • 5 x bol.com bon t.w.v. € 20,00
  • Oranjepakket t.w.v. € 50,00
  • Barbecuepakket t.w.v. € 50,00
  • Dinerbon t.w.v. € 75,00

Einduitslag

Op maandag 12 juli maken wij de prijswinnaars van de pool bekend.

Let op: De pool sluit op donderdag 10 juni om 21.00. Alle niet compleet ingevulde pools worden daarna op non actief gezet.

Team Herenbos wenst alle deelnemers aan de pool een sportief en spannend EK 2020 toe!

deherenbospool.nl

Ook interessant

Werken in de groene sector

Werken in de groene sector betekent werken in een vak boordevol uitdagingen en mogelijkheden. Of je nu hovenier of boswachter bent, je ...

Lees meer >>

Nieuws

Vakantiewerk in 2023

Ben jij klaar met school en zoek jij vakantiewerk in 2023? Schrijf je dan in bij Herenbos in Alkmaar, Almere, Amsterdam, Nieuw-Vennep, ...

Lees meer >>

Nieuws | Uitzenden

Week van de teek 2023

Het seizoen van de teek is begonnen. Werk je in het groen? Dan heb je een verhoogd risico op een tekenbeet. Hierdoor heb je ook meer ...

Lees meer >>

Nieuws

Bel mij terug

Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mail mij terug

Wij mailen u zo spoedig mogelijk terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.