Nieuws

De Herenbospool 2022 is gestart

Ieder EK of WK organiseert Herenbos de Herenbos-pool. Ook deze editie is het een vrije pool waar iedereen gratis aan mee kan doen? Wil jij kans maken op de hoofdprijs van 500 euro? Schrijf je dan in voor de Herenbospool 2022 en doe je voorspelling!

De Herenbos-pool 2022

Wanneer het WK voetbal begint, is een veel gestelde vraag. Dit komt doordat het WK voetbal voor het eerst in de historie niet tijdens de maanden juni en juli gespeeld wordt, maar in november en december. Wanneer begint precies het WK. Het WK 2022 begint op 20 november 2022 om 17.00 uur Nederlandse tijd en duurt tot en met 18 december 2022. Vandaar nu ook de Herenbospool 2022 in de winter. Tijdens de laatste Herenbos-voetbalpool hadden we 1119 deelnemers, slecht 720 deelnemers hadden de pool volledig ingevuld en maakten dus kan op mooie prijzen. Deelnemer Franco van Brussel ging er met de mooie 1e prijs vandoor t.w.v. 500 euro.

Hoe werkt onze voetbalpool?

Deelname is gratis en begint met jezelf te registreren op herenbospool.nl.  Dit is mogelijk vanaf 10 oktober 2022. Controleer goed of jouw mailadres goed is ingevuld en je het vinkje nieuwsbrief hebt aangevinkt. Anders kunnen wij je niet op de hoogte houden van het nieuws en speel je niet mee met de bonusvragen.

Na de registratie kun je de standen van de wedstrijden in de groepsfase invullen. Na de groepsfase komt het meer aan op kennis, gevoel en gokken.

Vul voor de volgende rondes en de finale de landen én de standen in.  Controleer goed of je alles volledig hebt ingevuld, anders kost het je misschien nog onnodig punten.

Na registratie kun je een team aanmaken en zo bijvoorbeeld de stand binnen jouw bedrijf, familie of vriendengroep bijhouden. Dit maakt het extra spannend natuurlijk.

Om kans te maken op de diverse prijzen, dien je de pool voor 20 november 100% ingevuld te hebben.

LET OP: Er is ruimte voor maximaal 1000 deelnemers die de pool 100% ingevuld hebben, wacht hier dus niet te lang mee.

Stand van de Herenbospool 2022

Blijf op de hoogte van de stand van de pool door regelmatig in te loggen op de site. Na elke wedstrijd wordt de pool bijgewerkt en weet je gelijk hoe je er voor staat. Wil jij nog meer op de hoogte blijven van eventuele prijswinnaar en ander nieuws van Herenbos. Kijk dat op onze nieuwspagina of volg ons op facebook en Instagram.

Prijzen

We hebben weer mooie prijzen:

1e prijs: € 500,00

2e prijs: € 250,00

3e prijs € 125,00

Troostprijzen:

4e prijs € 100,00
5e prijs € 75,00
6e prijs € 50,00
7e prijs € 40,00
8e prijs € 30,00
9e prijs € 20,00
10e prijs € 10,00

Tijdens het toernooi ontvang je een aantal bonusvragen via de mail waarmee ook weer leuke prijzen te winnen zijn.
De bonusvragen tellen niet mee in de eindstand. Dit jaar zijn de prijzen voor de bonusvragen:

  • Oranjepakket t.w.v. € 50,00
  • 5 x bol.com bon t.w.v. € 20,00
  • Gourmetpakket t.w.v. € 50,00
  • Dinerbon t.w.v. € 75,00

Einduitslag

Op maandag 19 december maken wij de prijswinnaars van de pool bekend.

Let op: De pool sluit op zondag 20 november 17.00 uur. Alle niet compleet ingevulde pools worden daarna op non actief gezet.

Team Herenbos wenst alle deelnemers aan de pool een sportief en spannend WK 2022 toe!

deherenbospool.nl

UPDATE DE INSCHRIJVING IS GESTOPT, HET WK IS BEGONNEN.

Ook interessant

Week van de teek 2024

Het seizoen van de teek is begonnen. Werk je in het groen? Dan heb je een verhoogd risico op een tekenbeet. Hierdoor heb je ook meer ...

Lees meer >>

Nieuws

Via een tweede spoortraject weer terug in de zorg

Sam werkte als leerling verzorgende-IG. Helaas werd zij op 23 jarige leeftijd ziek. Na 1,5 jaar kwam zij bij Herenbos re-integratie ...

Lees meer >>

Nieuws

Tweede spoortraject bij Herenbos

Loes volgde een tweede spoortraject bij Herenbos via Herenbos. Haar hart ligt bij het werken met mensen en hulp bieden. Daardoor past ze ...

Lees meer >>

Nieuws | Re-integratie

Bel mij terug

Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mail mij terug

Wij mailen u zo spoedig mogelijk terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.