Nieuws | Re-integratie

Herenbos scoort op klanttevredenheid

Als lid van de OVAL meet Herenbos re-integratie haar klanttevredenheid. We hebben alle cliënten gevraagd om mee te werken aan dit onderzoek. Wij zijn blij met de uitkomst want, Herenbos scoort een 8,9 op klanttevredenheid.

Waarom een klanttevredenheidsonderzoek

Herenbos scoort op klanttevredenheid, maar waarom kiezen wij ervoor om een klanttevredenheidsonderzoek uit te voeren. Naast dat het verplicht is door de OVAL( Organisatie voor Vitaliteit, Activering en Loopbaan) vinden wij het belangrijk dat onze cliënten tevreden zijn.  Wij horen dan ook graag welke punten wij kunnen verbeteren in onze dienstverlening.

Verloop onderzoek

Onze cliënten krijgen na afronding van het traject een vragenlijst. De formulieren worden anoniem behandeld, maar kan als de cliënt dit wil natuurlijk terug te herleiden zijn. Mocht een cliënt niet tevreden zijn, dan kunnen wij contact opnemen om de ervaring te bespreken. Hier kunnen wij  dan eventuele verbeteracties aan te verbinden.

Uitkomsten onderzoek

Naast dat er gevraagd werd Herenbos te beoordelen met een cijfer werd er ook gevraagd om advies. Cliënten gaven vooral aan om zo door te gaan en dat ze de samenwerking als prettig hebben ervaren. Ook kwamen verbetertips voorbij, dit is iets wat we natuurlijk meenemen. Andere punten die werden genoemd waren, geduldig, fijne gesprekken gehad, een luisterend oor, betrokken, respectvol, duidelijk en correct.

Over Herenbos re-integratie

Herenbos heeft jarenlange ervaring in de arbeidsbemiddeling en daardoor uitstekende kennis van de regionale arbeidsmarkt. Hierdoor heeft je werknemer een betere kans om weer een passende baan te vinden. We werken vanuit de Herenbos-vestigingen in Schagen, Purmerend, Nieuw-Vennep, Zoetermeer, Almere en Arnhem.

De Wet verbetering poortwachter is er op gericht om zieke werknemers zo snel mogelijk weer terug te laten keren in passende, betaalde arbeid. En dat betekent dat je als werkgever en werknemer te maken hebt met regels en verplichtingen. Je hoeft het echter allemaal niet alleen te doen, Herenbos ondersteunt jou en de werknemer zodat mensen succesvol geplaatst worden.

Benieuwd wat Herenbos Re-integratie voor jou kan betekenen? Klik dan hier. Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen van Herenbos, volg ons dan op Facebook.

 

 

 

Ook interessant

Tweede spoortraject bij Herenbos

Loes volgde een tweede spoortraject bij Herenbos via Herenbos. Haar hart ligt bij het werken met mensen en hulp bieden. Daardoor past ze ...

Lees meer >>

Nieuws | Re-integratie

Blijven werken na een tweede spoortraject

Chantal kreeg op jonge leeftijd last van een fysieke beperking. Ze wilde graag gewoon blijven werken. Omdat er bij haar werkgever niet ...

Lees meer >>

Nieuws | Re-integratie

‘Herenbos re-integratie heeft me geholpen bij het maken van mijn eigen keuzes en laten inzien welke beroepen voor mij kansrijk en interessant zijn.’

Renate , HERENBOS Zoetermeer

Referenties | Re-integratie

Bel mij terug

Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mail mij terug

Wij mailen u zo spoedig mogelijk terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.