Nieuws | Re-integratie

Herenbos opent eerste re-integratiekantoor in Alkmaar

25 februari 2020 - Herenbos opent eerste re-integratiekantoor in Alkmaar. Opdrachtgevers en medewerkers van alle Herenbos vestigingen heffen gezamenlijk het glas op de nieuwe vestiging in Alkmaar op de Robijnstraat 12.

Over Herenbos

Sinds de oprichting in 2001 heeft Herenbos naam gemaakt als dé uitzender in groen personeel. Dit is uitgebreid met opdrachtgevers uit de gww- en bouwsector. Samenwerkingen werden aangegaan met TRI en GroenStart om jongeren en werkzoekenden te enthousiasmeren voor werken in het groen. In middels heeft Herenbos vestigingen in Almere, Arnhem, Nieuw-Vennep, Purmerend, Schagen, Zoetermeer en sinds februari een re-integratiekantoor in Alkmaar.

Re-integratie

In 2008 is aan de magische cocktail van uitzenden en opleiden re-integratie toegevoegd. Op dat moment ontstond Herenbos re-integratie. Het doel van Herenbos re-integratie is een volwaardige ketenpartner zijn in het terugdringen van verzuim. Denk hierbij aan poortwachter vraagstukken en het begeleiden naar passende, duurzame arbeid voor iedereen in de leeftijdsfase van 18 tot 67. Ook kun je bij Herenbos re-integratie terecht voor 2e spoor, 3e spoor, outplacement en jobhunting.

De aanpak van Herenbos re-integratie is simpel en doeltreffend. Wij zijn transparant en duidelijk naar alle betrokkenen. Daarnaast stellen wij duidelijke doelen en verwachtingen. Ook houden wij ons aan het afgesproken proces en kiezen wij voor een persoonlijke benadering.

Ontwikkeling

De afgelopen jaren heeft het re-integratie team zich, onder begeleiding van manager Stephanie Wondaal, ontwikkeld tot dé specialist in verzuim. Herenbos werkt samen met diverse partners in sociale zekerheid in Noord- en Zuid-Holland. Zij ondersteunen werkgevers door invulling te geven aan alle poortwachter verplichtingen bij verzuim. Daarnaast begeleiden ze werknemers die niet meer in staat zijn om terug te keren in hun functie vanwege beperkingen naar een duurzame nieuwe functie.

Op zoek naar een nieuwe baan?

Op de woensdag kun je hier ook terecht voor het uitzendbureau van de o.a de groenbranche. Daarnaast zijn onze intercedenten hier op afspraak te vinden. Naast de groensector is het uitzendbureau van Herenbos ook actief in andere branches zoals de bouw, grond- , weg- en waterbouw (GWW) en logistiek.

Meer weten over re-integratie via Herenbos? Neem dan contact op met onze medewerkers via (072) 30 30 250 of mail reintegratie@herenbos.nl.  Volg Herenbos re-integratie op LinkedIn. Benieuwd naar onze vacatures klik dan hier.

Zien we je op ons nieuwe re-integratiekantoor in Alkmaar?

 

 

 

Ook interessant

Tweede spoortraject bij Herenbos

Loes volgde een tweede spoortraject bij Herenbos via Herenbos. Haar hart ligt bij het werken met mensen en hulp bieden. Daardoor past ze ...

Lees meer >>

Nieuws | Re-integratie

Blijven werken na een tweede spoortraject

Chantal kreeg op jonge leeftijd last van een fysieke beperking. Ze wilde graag gewoon blijven werken. Omdat er bij haar werkgever niet ...

Lees meer >>

Nieuws | Re-integratie

‘Herenbos re-integratie heeft me geholpen bij het maken van mijn eigen keuzes en laten inzien welke beroepen voor mij kansrijk en interessant zijn.’

Renate , HERENBOS Zoetermeer

Referenties | Re-integratie

Bel mij terug

Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mail mij terug

Wij mailen u zo spoedig mogelijk terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.