Nieuws

Herenbos Amsterdam, NEW JOBS IN TOWN

Sinds afgelopen dinsdag heeft Herenbos een nieuwe bezoek locatie Herenbos Amsterdam. Kandidaten en opdrachtgevers kunnen elkaar ontmoeten iedere dinsdag op de Delflandlaan 1 te Amsterdam.

Over Herenbos Amsterdam

Op onze bezoek locatie Herenbos Amsterdam vind je de intercedenten vanuit onze vestigingen in Almere, Purmerend en Nieuw-Vennep. Daarnaast zal ook Herenbos re-integratie gebruik maken van het pand. Herenbos bemiddelt ook vanuit de vestigingen Alkmaar, Almere, Arnhem, Nieuw-Vennep, Purmerend, Schagen en Zoetermeer tussen werkgevers en werkzoekenden in verschillende branches. Onze specialisatie is de groen- en hoveniersbranche en daarnaast zijn wij actief in onder andere de bouw, infra (grond-, weg- en waterbouw) en techniek. Naast uitzenden en re-integratie kun je bij Herenbos terecht voor detacheren, werving en selectie en opleidingen. Wij buigen ons ook over HR-vraagstukken en werken samen met onze opdrachtgevers op het gebied van onder andere de social return on investments (SROI).

NEW JOBS IN TOWN

Herenbos heeft veel banen beschikbaar in het groen, de bouw en de techniek. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in deze sectoren fulltime of parttime? Maak dan een afspraak en kom langs voor een kennismakingsgesprek. Heb je nog geen ervaring? Er zijn diverse opleidingsmogelijkheden zoals bijvoorbeeld het traineeship machinist, de VHG opleiding assistent hovenier of een opleiding tot boomverzorger. Voor veel van deze opleidingen zijn er vergoedingen vanuit de overheid. Dit regelen wij voor je. Daarnaast doen we bij Herenbos veel aan training on the job. Je leert dan het vak terwijl je aan het werk bent. VCA nodig, dan zorgen wij bij Herenbos dat je dit haalt. Nieuwe werkschoenen?  Ook die krijg je van ons voordat je start bij de opdrachtgever.

Waarom Herenbos Amsterdam

De aanvragen van opdrachtgevers in Amsterdam blijven stijgen. Daarnaast maken we het bij Herenbos onze kandidaten graag makkelijker. Vanaf nu hoeven ze dus niet langer te reizen naar onze vestigingen in Almere, Nieuw-Vennep of Purmerend, maar kunnen ze in de eigen woonplaats bij ons terecht.

Meer informatie

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in Amsterdam of zoek je werknemers in onze hoofdstad? Neem dan contact op met onze vestiging via amsterdam@herenbos.nl of bel  06 25 35 81 34. Een whatsapp sturen mag natuurlijk ook. Wil je alvast de vacatures bekijken? Die vind je hier. Op de hoogte blijven van alles wat er speelt bij Herenbos? Volg ons dan op FaceBook of Insta.

Ook interessant

Opleidingsbeleid Herenbos

Per 1 januari 2022 heeft de ABU haar keurmerk uitgebreid met een vakbekwaamheidseis voor uitzendmedewerkers. Deze eis houdt in dat ...

Lees meer >>

Nieuws

Vakantiewerk in 2022

Ben jij klaar met school en zoek jij vakantiewerk in 2022? Schrijf je dan in bij Herenbos in Alkmaar, Almere, Amsterdam, Arnhem, ...

Lees meer >>

Nieuws | Uitzenden

Omschakelen tijdens een tweede spoortraject

Wat als je arbeidsongeschikt wordt voor je eigen functie bij je werkgever? Het overkwam MC, die na ruim een jaar waarin hij aan zijn ...

Lees meer >>

Nieuws | Re-integratie

Bel mij terug

Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mail mij terug

Wij mailen u zo spoedig mogelijk terug
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.