Nieuws

Herenbos Amsterdam, NEW JOBS IN TOWN

Sinds afgelopen dinsdag heeft Herenbos een nieuwe bezoek locatie Herenbos Amsterdam. Kandidaten en opdrachtgevers kunnen elkaar ontmoeten iedere dinsdag op de Delflandlaan 1 te Amsterdam.

Over Herenbos Amsterdam

Op onze bezoek locatie Herenbos Amsterdam vind je de intercedenten vanuit onze vestigingen in Almere, Purmerend en Nieuw-Vennep. Daarnaast zal ook Herenbos re-integratie gebruik maken van het pand. Herenbos bemiddelt ook vanuit de vestigingen Alkmaar, Almere, Arnhem, Nieuw-Vennep, Purmerend, Schagen en Zoetermeer tussen werkgevers en werkzoekenden in verschillende branches. Onze specialisatie is de groen- en hoveniersbranche en daarnaast zijn wij actief in onder andere de bouw, infra (grond-, weg- en waterbouw) en techniek. Naast uitzenden en re-integratie kun je bij Herenbos terecht voor detacheren, werving en selectie en opleidingen. Wij buigen ons ook over HR-vraagstukken en werken samen met onze opdrachtgevers op het gebied van onder andere de social return on investments (SROI).

NEW JOBS IN TOWN

Herenbos heeft veel banen beschikbaar in het groen, de bouw en de techniek. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in deze sectoren fulltime of parttime? Maak dan een afspraak en kom langs voor een kennismakingsgesprek. Heb je nog geen ervaring? Er zijn diverse opleidingsmogelijkheden zoals bijvoorbeeld het traineeship machinist, de VHG opleiding assistent hovenier of een opleiding tot boomverzorger. Voor veel van deze opleidingen zijn er vergoedingen vanuit de overheid. Dit regelen wij voor je. Daarnaast doen we bij Herenbos veel aan training on the job. Je leert dan het vak terwijl je aan het werk bent. VCA nodig, dan zorgen wij bij Herenbos dat je dit haalt. Nieuwe werkschoenen?  Ook die krijg je van ons voordat je start bij de opdrachtgever.

Waarom Herenbos Amsterdam

De aanvragen van opdrachtgevers in Amsterdam blijven stijgen. Daarnaast maken we het bij Herenbos onze kandidaten graag makkelijker. Vanaf nu hoeven ze dus niet langer te reizen naar onze vestigingen in Almere, Nieuw-Vennep of Purmerend, maar kunnen ze in de eigen woonplaats bij ons terecht.

Meer informatie

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in Amsterdam of zoek je werknemers in onze hoofdstad? Neem dan contact op met onze vestiging via amsterdam@herenbos.nl of bel  06 25 35 81 34. Een whatsapp sturen mag natuurlijk ook. Wil je alvast de vacatures bekijken? Die vind je hier. Op de hoogte blijven van alles wat er speelt bij Herenbos? Volg ons dan op FaceBook of Insta.

Ook interessant

Kansberoepen bouwsector

In de wereld van de bouwsector zijn er tal van kansberoepen die niet alleen een stabiele loopbaan bieden, maar ook veel groeipotentieel ...

Lees meer >>

Nieuws | Bouw

Vakbeurs Openbare Ruimte 2023

Woensdag 27 en donderdag 28 september was Herenbos weer aanwezig op de Vakbeurs Openbare Ruimte. We waren te vinden op onze vertrouwde ...

Lees meer >>

Nieuws

Bouwopruimer voor één dag

Wat doe je als je opdrachtgever in nood is en je in de huidige markt niet direct een oplossing hebt? Bij Herenbos denken we dan out of ...

Lees meer >>

Nieuws

Bel mij terug

Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mail mij terug

Wij mailen u zo spoedig mogelijk terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.