Nieuws

Gezocht: Vestigingsmanager Nieuw-Vennep!

Wij zijn hard op zoek naar een nieuwe vestigingsmanager voor onze vestiging in Nieuw-Vennep. Ben of ken jij de perfecte kandidaat?!

In deze dynamische functie van vestigingsmanager ben jij verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van onze vestiging Nieuw-Vennep. Je bent het gezicht van de vestiging en vindt het een uitdaging om de commerciële doelstellingen van jouw vestiging te behalen. Je bent gedreven en hebt een ondernemende persoonlijkheid. Je bent goed in netwerken, acquisitie en verkoop.

Je bent ambitieus, communicatief en weet de echte betekenis van doorzettingsvermogen. Met jouw enthousiasme en organisatietalent weet je het maximale uit jouw werknemers te halen. Door jouw creativiteit zie je steeds nieuwe mogelijkheden en weet je hoe je kansen maximaal moet benutten. Eigen inbreng en assertiviteit wordt op prijs gesteld.

Is je interesse gewekt? Klik dan hier voor de volledige vacature. Doe eens gek en stuur ons je sollicitatie, want wie wil er nou niet bij het leukste uitzendbureau van Nederland werken?! 😉

Ook interessant

Uitzendkracht uitgelicht: Sverre van der Kleij

Sverre heeft begin dit jaar bij Herenbos Almere gesolliciteerd. Zonder enige ervaring in het groen is hij gestart bij Boogaart Almere. ...

Lees meer >>

Nieuws | Uitzenden

De Herenbospool is van start gegaan!

Meld je aan via www.deherenbospool.nl en doe mee!

Lees meer >>

Nieuws

‘Geïnteresseerd en begrijpend. Ik had het bij de proefplaatsing niet beter kunnen treffen!’

Franky , HERENBOS Zoetermeer

Referenties | Re-integratie

Bel mij terug

Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mail mij terug

Wij mailen u zo spoedig mogelijk terug
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.