Nieuws | Overig | Uitzenden

Opdrachtgever in beeld: De workshops van GRAFFITIFUN

Regelmatig krijgen Michel Steers en zijn workshops media-aandacht. Onze opdrachtgever GRAFFITIFUN bestaat al sinds 1999-2000. Samen met zijn professionele graffitispuiters laat hij zien dat graffiti een echte kunstvorm is. Wij spraken met Michel over zijn bijzondere bedrijf en de creatieve workshops die hij aanbied voor jong en oud.

GRAFFITIFUN en Personal-Artist

In 2000 is Michel gestart met GRAFFITIFUN. Ondertussen is zijn bedrijf uitgegroeid tot één van de grootste graffiti-aanbieders van West-Europa met meer dan 32 artiesten. Naast GRAFFITIFUN richtte hij in 2014 Personal-Artist op. Via Personal-Artist biedt hij graffitiworkshops aan voor iedereen. Voor een leuke prijs krijgen jong en oud de basis van de graffitikunst onder de knie. Dit vinden ze erg leuk om te doen. “Het is voor ons meer een hobby, daardoor zijn we niet gericht op het maken van winst. Kwaliteit en klanttevredenheid vinden we dan veel belangrijker. Het voelt als een uitje. Waar we bezig zijn met onze passie, daardoor voelt het niet als werken.” Michel en zijn team geven workshops door heel Nederland, maar ook internationaal. Zo gaven ze workshops in Milaan, Parijs, Zwitserland, op Ibiza en in Duitsland. Naast de workshops verzorgen ze ook grotere evenementen, soms met 1000 deelnemers op één dag.

 Tofste feestje van het jaar

“Klanten en kinderen zijn altijd blij als ze vertrekken na een workshop van ons. Dat maakt het werk leuk. Meerdere keren zijn onze workshops bekroond met de titel ‘Tofste feestje van het jaar’. ” Mindere kanten van het werk zijn er niet. Soms is het voor Michel druk, naast zijn andere baan. Geregel met klanten en materialen, maar ook hier heeft hij plezier in. Het sterke punt van GRAFFITIFUN is dat ze allround zijn voor een aantrekkelijke prijs. Door een groot en professioneel team gaat de workshop altijd door. Hier heb je 100% garantie op. In al die jaren heeft hij nog nooit een workshop afgezegd.

Bijzondere workshops

Michel biedt workshops aan op eigen locaties in Amsterdam, Utrecht, Nieuwegein, Nieuw-Vennep en Rotterdam, maar ook op locatie bij bedrijven of scholen. Een bijzonder project was een workshop op school met 1500 kinderen. Daarnaast stonden ze op een groot evenement in Duitsland. Hier entertainden zij met een digitale graffiti- en waterwand de bezoekers. Een workshop van Personal-Artist heeft een uitgebreid programma en je hebt je eigen privé artiest tot je beschikking.

Kort samengevat ziet een workshop er als volgt uit:

  • Presentatie over graffiti (geschiedenis, ontwerptechnieken en wat er gaat gebeuren tijdens de workshop)
  • Het maken van een ontwerp op papier
  • Je spuit je eigen graffitikunst op een paneel, dat mee naar huis mag. (Het is ook mogelijk om samen één ontwerp te maken als teambuilding)
  • Op de eigen locaties een rondleidingen bij meer dan 1000 meter aan graffitimuren
  • Op een echte graffiti muur je eigen tag achterlaten (eigen locaties)
  • Afsluiting met een groepsfoto.
Herenbos, GRAFFITIFUN en Personal-Artist

Het aantal workshops nam steeds meer toe. Michel kon best wat hulp gebruiken. Hij startte met zzp’ers en nam een aantal mensen in dienst. Toch zocht hij een partij waar hij flexibel met personeel om kan gaan. Veel van de artiesten doen het hobbymatig of als bijbaan. Herenbos is deze partij. “Zij bieden mij de flexibiliteit die ik nodig heb. De communicatie is goed. Daarnaast verloopt de administratie van de werknemers prima. Zo heb ik er geen zorgen van en omkijken naar.”

Tips van de expert

Wil jij ook zo goed leren tekenen en/of graffiti spuiten? Dan zegt Michel het volgende: “Oefening baart kunst, dat geldt ook voor tekenen en graffiti spuiten. Is het je passie en heb je er plezier in? Met oefenen word het vanzelf beter.” Ben je een graffiti-artist en wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jou bij GRAFFITIFUN en Personal-Artist? Neem dan contact op met onze vestiging in Nieuw-Vennep. Nieuwsgierig geworden naar de workshops? Neem dan eens een kijkje op https://personal-artist.nl/

Ook interessant

Herenbos ontvangt MVO Proud Partner schildje

Op 23 mei 2024 organiseerde het WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord de bijeenkomst 'Ondernemen met je hart'. Herenbos is trots op ...

Lees meer >>

Nieuws | Uitzenden

Vakantie-uren 2023

In deze periode krijgen wij vaak de vraag: Hoe kan ik mijn vakantie-uren in 2023 opnemen? Hieronder vind je de stappen die je moet ...

Lees meer >>

Nieuws | Uitzenden

Vakantiewerk in 2023

Ben jij klaar met school en zoek jij vakantiewerk in 2023? Schrijf je dan in bij Herenbos in Alkmaar, Almere, Amsterdam, Nieuw-Vennep, ...

Lees meer >>

Nieuws | Uitzenden

Bel mij terug

Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mail mij terug

Wij mailen u zo spoedig mogelijk terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.