Nieuws

Coronavirus: hoe gaan we hier samen mee om

Op deze pagina lees je hoe Herenbos met het coronavirus omgaat. We merken dat we veel vragen krijgen over Corona zowel van uitzendkrachten als van opdrachtgevers. Naast dat we nogmaals delen hoe we samen de risico’s op meer besmettingen kunnen beperken. Geven we antwoord op de veelvoorkomende vragen.

Risico’s beperken

Om het risico op het coronavirus voor jezelf en voor anderen te beperken is het belangrijk de richtlijnen van het RIVM te volgen. Zij adviseren:

  • Was je handen regelmatig en goed.
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog.
  • Gebruik papieren zakdoekjes (eenmalig!)
  • Schud geen handen
  • Blijf thuis als je verkoudheidsklachten hebt (keelpijn, hoesten, snotteren)

Bekijk de website van het RIVM voor meer informatie over het coronavirus.

Maatregelen verlengt na 6 april 2020

In heel Nederland gelden ook na maandag 6 april  2020 de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. Zo zijn alle scholen, kinderopvangcentra, kappers, schoonheidsalons, horecagelegenheden en sportclubs dicht. Voor kinderen van ouders in bijvoorbeeld de zorg, politie, openbaar vervoer en brandweer is er wel opvang in de school en het kinderdagverblijf. Zo kunnen deze ouders blijven werken. Daarnaast roept het RIVM alle Nederlanders op om als je dat kunt thuis te werken of je werktijden te spreiden. Overleg dit altijd eerst met je opdrachtgever en jouw Herenbosvestiging.

Iedereen in Nederland wordt gevraagd om waar mogelijk 1,5 meter afstand van elkaar te bewaren. Ook bijvoorbeeld bij het boodschappen doen. Bekijk alle nieuwe maatregelen op de website van het RIVM.

Wat betekent dit voor jou?

We beseffen dat de maatregelen gevolgen kan hebben voor jouw werk. Bekijk daarom de veelgestelde vragen op de pagina Corona voor werknemers of op onze pagina’s met veelvoorkomende vragen voor opdrachtgevers.

Blijf oplettend

Houd je in ieder geval aan de richtlijnen van het RIVM en blijf oplettend. Dat doen wij ook. Verandert er iets op je werk? Neem dan contact op met jouw Herenbosvestiging.

Tot slot

Jouw werk is belangrijk, maar gezond blijven ook. Door risico’s te beperken en zorgvuldig te handelen, zorgen we ervoor dat er zoveel mogelijk mensen gezond en aan het werk blijven. Mocht je na het lezen van de veelvoorkomende vragen toch nog vragen over het coronavirus hebben? Neem dan per mail of telefonisch contact met ons op. Wij staan voor je klaar.

Informatie voor uitzendkrachten vind je hier.

Informatie voor opdrachtgevers vind je hier.

Ook interessant

Van re-integratietraject naar uitzendkracht

Leo is deze maand de Herenbosser in beeld. Na een succesvol re-integratietraject bleef hij aan de slag bij één van onze opdrachtgevers ...

Lees meer >>

Nieuws | Groen | Uitzenden

September sollicitatietips: Het sollicitatiegesprek

We hebben je voorgesteld bij één van onze opdrachtgevers. Hij of zij heeft je cv ontvangen en is positief. Yes! Je mag op een ...

Lees meer >>

Nieuws | Werving en selectie

Miljoenennota 2021

De ABU (algemene bond uitzendondernemingen) zette alle belangrijkste zaken uit de Miljoenennota 2021 op een rijtje. Herenbos volgt de ...

Lees meer >>

Nieuws

Bel mij terug

Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mail mij terug

Wij mailen u zo spoedig mogelijk terug
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.