Nieuws | Groen | Uitzenden

Buiten werken via Herenbos

Lekker aan de slag in het zonnetje of soms met een fris briesje. Via Herenbos kun je lekker buiten werken. Dit is goed voor jou als mens. We bieden verschillende banen aan in het groen, de bouw en de GWW. Ook zijn er verschillende beroepen waaruit je kunt kiezen.

Waarom is buiten werken goed voor je?

Hieronder vind je drie belangrijke redenen waarom buiten werken goed voor je is. Bij Herenbos kunnen we je kennis laten maken met verschillende beroepen waarbij je buiten werkt. Al onze vestigingen hebben veel vacatures beschikbaar. Wil je een overzicht van de vacatures in jouw regio kijk dan hier.

1. Je wordt gelukkiger van de buitenlucht

Wanneer je buiten werkt schijnt de zon op je huid. Daardoor maak je een gelukshormoon aan. Dit gelukshormoon heet serotine. Je wordt blijer en gelukkiger doordat je meer daglicht ziet. Dit heeft natuurlijk invloed op je humeur. In de winter kun je door een gebrek aan serotine in een winterdepressie komen. Dit komt omdat je tijdens de wintermaanden minder buiten bent.

2. Natuurgeluiden werken stress verlagend.

Als je buiten werkt hoor je de geluiden van de natuur. Hierdoor gaat je stresslevel omlaag. Door het luisteren naar geluiden van de natuur gaat je stresslevel omlaag. Onderzoek toont aan dat het goede invloed heeft op ons mensen. Zo gaat je bloeddruk en je hartslag al binnen 3 minuten dalen, wanneer je buiten bent. Dus voel je je gestrest? Ga naar buiten of nog beter, kies voor een baan in de buitenlucht.

3. Frisse lucht zorgt voor een beter concentratievermogen.

Wanneer je buiten bent heeft dit invloed op je hersenen. Als je naar buiten stapt verhoogt de frisse buitenlucht je concentratievermogen. Ook werken je zintuigen optimaal en daardoor heb je nog veel meer focus. Heb je een kantoorbaan? Kies er dan voor om in je pauze een stukje te wandelen. Zo begin je fris en fruitig aan je middag.

Buiten zijn en dus ook buiten werken heeft een positief effect op jouw lichaam en hersenen. Hieronder hebben we een aantal branches uitgelicht, waar veel mogelijkheden zijn om te werken in de buitenlucht.

Buiten werken in verschillende branches

Kansberoepen binnen de groenvoorziening: Heb jij groene vingers en steek je graag je handen uit de mouwen? Is het gras bij jou altijd groener en ga je altijd ergens voor de volle 100% voor. Kies dan voor een kansberoep binnen de groenvoorziening. Klik hier voor de veel voorkomende functies bij Herenbos.

Heb jij het helemaal te pakken van éénjarige, planten, struiken, bomen en alles wat groen is in de tuin?  Kies dan voor een kansberoep binnen de hoveniersbranche. Vind je het leuk om een woest overgroeide tuin te lijf te gaan en het mooi onder-houden en strak getrimd achter te laten. Doe jij een moord voor werken met je handen en ligt je hart tussen de graspollen? Klik dan hier voor de veel voorkomende functies bij Herenbos.

Het aantal vacatures in de bouw is de laatste jaren enorm gestegen. Onze opdrachtgevers zijn zowel op zoek naar mensen die het vak willen leren als ervaren krachten. Werk jij graag met je handen en wil jij graag van niets, iets maken. Kies dan voor een kansberoep binnen de bouw. Wil je meer weten over de mogelijkheden in de bouw, je vindt het hier.

Ben jij niet bang om je handen uit de mouwen te steken en durf jij verantwoordelijkheden aan te pakken. Kies dan voor een kansberoep binnen de infra en GWW. Bij Herenbos hebben voldoende mogelijkheden. Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen. Klik dan hier.

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen neem dan contact op met onze vestigingen. Wil je op de hoogte blijven van het nieuws binnen Herenbos? Volg ons dan op LinkedIn, Facebook of Instagram.

Ook interessant

Vakantie-uren 2023

In deze periode krijgen wij vaak de vraag: Hoe kan ik mijn vakantie-uren in 2023 opnemen? Hieronder vind je de stappen die je moet ...

Lees meer >>

Nieuws | Uitzenden

Vakantiewerk in 2023

Ben jij klaar met school en zoek jij vakantiewerk in 2023? Schrijf je dan in bij Herenbos in Alkmaar, Almere, Amsterdam, Nieuw-Vennep, ...

Lees meer >>

Nieuws | Uitzenden

Vakantie-uren 2022

In deze periode krijgen wij vaak de vraag: Hoe kan ik mijn vakantie-uren in 2022 opnemen? Hieronder vind je de stappen die je moet ...

Lees meer >>

Nieuws | Uitzenden

Bel mij terug

Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mail mij terug

Wij mailen u zo spoedig mogelijk terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.