Nieuws | Groen | Uitzenden

Binnen een jaar in dienst bij Donker Groen

Melvin (24) startte eind maart 2020 bij Donker Groen in de groenvoorziening. Naast zijn hobby’s darten en biljarten houdt hij graag de tuintjes bij van oudere mensen in de regio Opmeer. Daarom koos hij voor werken in het groen.

Werkzaamheden bij Donker Groen

Melvin zijn werkzaamheden bij Donker Groen zijn erg afwisselend. Hij snoeit, schoffelt en werkt met de bosmaaier. Ook zagen met een heggenschaar of kettingzaag doet hij. Van het zomer stuurde hij een aantal jongens van Werkzaam aan. Hij begeleidde deze medewerkers door uit te leggen hoe ze moesten schoffelen.

Carrière

Eerder werkte Melvin bij een pindabranderij in de productie. Daar was hij ‘chef mixer’. Toch werkt hij liever in het groen. Hij is een echt buitenmens. Daarvoor werkte hij ook in de groenvoorziening. Daar waren de werkzaamheden hetzelfde als bij Donker Groen. Het voordeel nu is dat hij meer werkt in zijn eigen regio. Bij eerdere werkgevers was hij vooral actief in de regio van Amsterdam. Bij Donker Groen scheelt het hem in de reistijd.

Waarom werken in het groen?

Melvin vindt de werkzaamheden in het onderhoud erg leuk. Denk hierbij aan het schoffelen en het snoeien van hagen. Dit past bij hem en hij heeft hier ook veel ervaring in. Doordat hij ook al een hele tijd tuintjes van andere mensen onderhoudt wordt hij hier steeds handiger in. Bomen snoeien daar zou hij nog wel iets meer willen leren. Al zit er natuurlijk ook een max in. Hij vindt wat hij nu doet al leuk genoeg.

Winterperiode

Deze winter heeft Melvin ook meegelopen met de strooiploeg. Hij was daar aan de slag als bijrijder. Zijn collega strooide zout en schoof sneeuw met een auto (de Amarok). Melvin was verantwoordelijk voor de plekken waar de auto niet kon komen. Hij ruimde de sneeuw met de hand en strooide hier zout. Ook hield hij als bijrijder de administratie bij. Daardoor wisten ze op kantoor hoelang ze op een bepaalde locatie bezig waren en hoeveel zout er gebruikt was.

Over Herenbos

“Herenbos is een heel goed uitzendbureau. Ze zijn duidelijk en goed met uitbetalen. Daarnaast heeft Herenbos ervoor gezorgd dat ik nu mijn VCA heb gehaald. Naast dat ze goed zijn vind ik het ook een leuk uitzendbureau. Ik ben gewoon tevreden over ze en 1 maart word ik overgenomen door Donker Groen.”

Toekomst

Melvin hoopt nog jaren bij Donker Groen te werken en heeft het er erg naar zijn zin. Wel hoopt hij dat hij zich nog verder kan ontwikkelen. Ook Donker Groen is tevreden over Melvin, hij krijgt niet voor niets een contract bij hen als werkgever.

“Melvin, namens alle collega’s bij Herenbos heel veel succes met je carrière. Bedankt voor de prettige samenwerking en we houden contact.”

 Ben jij ook klaar voor een groene toekomst? Schrijf je dan hier in! Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures, het Herenbosnieuws of andere acties? Volg ons dan via Facebook of Instagram.

Ook interessant

Vakantie-uren 2023

In deze periode krijgen wij vaak de vraag: Hoe kan ik mijn vakantie-uren in 2023 opnemen? Hieronder vind je de stappen die je moet ...

Lees meer >>

Nieuws | Uitzenden

Vakantiewerk in 2023

Ben jij klaar met school en zoek jij vakantiewerk in 2023? Schrijf je dan in bij Herenbos in Alkmaar, Almere, Amsterdam, Nieuw-Vennep, ...

Lees meer >>

Nieuws | Uitzenden

Vakantie-uren 2022

In deze periode krijgen wij vaak de vraag: Hoe kan ik mijn vakantie-uren in 2022 opnemen? Hieronder vind je de stappen die je moet ...

Lees meer >>

Nieuws | Uitzenden

Bel mij terug

Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mail mij terug

Wij mailen u zo spoedig mogelijk terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.