Nieuws

Beurs Openbare Ruimte

Met meer dan 6500 bezoekers en 600 exposanten was de beurs Openbare Ruimte op 2 en 3 oktober 2019 een groot succes. Herenbos bedankt alle belangstellenden die onze stand hebben bezocht. Benieuwd wat onze bevindingen zijn? Je leest het in dit beursverslag Vakbeurs Openbare Ruimte 2019.

Bezoekers

Veel van de beursbezoekers hebben een ambtelijke functie, vandaar dat veel van onze opdrachtgevers aanwezig zijn op de beurs Openbare Ruimte. Naast het netwerken met onze huidige opdrachtgevers zijn er ook nieuwe connecties gemaakt. De studenten op de beursvloer, hebben wij kunnen informeren over de banen die wij bieden binnen de openbare ruimte.

Duurzaam

Duurzaamheid was een terugkerend thema over de gehele beurs. Zo had de Groene Stad uit een expositieruimte waar duurzame producten en materialen voor  de buitenruimte in de schijnwerpers staan. Met het thema ‘Tot de kunst verheven’ lieten de initiatiefnemers van Het Plein alles zien op het gebied van professionele en duurzame inrichting. Ook bij een aantal van onze opdrachtgevers stond duurzaamheid centraal. Zo recyclen De Eijk Groep o.a. afvalbakjes uit treinen tot moderne plantenbakken.

Technologie en klimaat

In de Slimme wijk leerde je dat data en techniek onmisbaar zijn voor een toekomstbestendige stad. Hierbij zijn burgerinitiatieven en het verbinden van kennis belangrijk . In De Klimaattuin was een ontmoetingsplek waar je met vakgenoten dit onderwerp kon aansnijden. Ook kon je hier met klimaatadviseurs in gesprek over het klimaatbestendig maken van de samenleving.

Groenspiratietour

Tijdens de beurs kon u met een koptelefoon lang exposanten uit de groensector. Zij praten je bij over alle ontwikkelingen uit het werkgebied. Stap voor stap werd je op de hoogte gebracht van de laatste groeninnovaties. Naast de groenspiratietour waren er natuurlijk diverse lezingen.

Herenbos

Tijdens gesprekken op de beurs werd nogmaals duidelijk hoe ernstig de personeelstekorten zijn in zowel de technische als de groensector. Daarom zal Herenbos zich blijven inzetten om deze sectoren te promoten onder haar uitzendkrachten. We hopen jullie dan ook nog meer van dienst te kunnen zijn. In ieder geval kijken wij terug op een vruchtbare beurs en we hopen jullie volgende editie weer te zien tijdens de beurs Openbare Ruimte 2020. Zet 30 september en 1 oktober alvast in je agenda.

Benieuwd wat Herenbos voor jou kan betekenen? Klik hier . Meer info over de beurs Openbare Ruimte 2020 vind je op www.openbareruimte.nl of op de site van de Jaarbeurs.

Ook interessant

Via een tweede spoortraject weer terug in de zorg

Sam werkte als leerling verzorgende-IG. Helaas werd zij op 23 jarige leeftijd ziek. Na 1,5 jaar kwam zij bij Herenbos re-integratie ...

Lees meer >>

Nieuws

Tweede spoortraject bij Herenbos

Loes volgde een tweede spoortraject bij Herenbos via Herenbos. Haar hart ligt bij het werken met mensen en hulp bieden. Daardoor past ze ...

Lees meer >>

Nieuws | Re-integratie

AB Vakwerk verstevigt positie door overname Herenbos

AB Vakwerk heeft per 29 december 2023 branchegenoot Herenbos uit Schagen overgenomen. Met deze overname verstevigt AB Vakwerk haar ...

Lees meer >>

Nieuws

Bel mij terug

Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mail mij terug

Wij mailen u zo spoedig mogelijk terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.