Nieuws | Groen | Uitzenden

Achter de geraniums? Niet voor Ton!

Na 6,5 jaar (pre)pensioen, begon het toch weer te kriebelen bij Ton uit Hoofddorp. Het zitten achter de geraniums ging vervelen en hij wilde graag weer onder mensen zijn. Via-via is hij bij Herenbos terecht gekomen. Na een leuk gesprek op het kantoor in Nieuw-Vennep, mocht Ton twee dagen later al starten op de zitmaaier!

Niet achter de geraniums

Ton is zeker geen stilzitter. Natuurlijk kijkt hij wel eens tv. Het liefst kijkt hij dan naar de Formule 1. Maar liefst 15 jaar heeft hij de skydive sport intensief beoefent. Geen wonder dat het zitten achter de geraniums ging vervelen. Tegenwoordig gaat hij er graag op uit: lekker uiteten of een bezoekje aan het casino. Al snel wist Ton: “Ik moet weer aan de slag.”

Herenbos

Via Ton zijn zwager kwam hij bij Herenbos terecht. Hij was al een tijdje op zoek naar een baan waarbij de lichamelijke belasting niet te hoog zou zijn. Zijn zwager vertelde over het werk via Herenbos en zo geschiedde. Ton pakte de telefoon en de afspraak was gemaakt. Het ging zelfs zo snel dat hij na de afspraak te horen kreeg dat hij meteen de volgende dag op gesprek mocht komen bij De Waterwolf. En de dag erna was hij al aan het werk!

De Waterwolf

Bij De Waterwolf dienstverlening buitenruimte B.V. beheren en onderhouden ze de openbare ruimte van de gemeente Haarlemmermeer op een professionele en dienstverlenende manier. De waterwolf is een integraal beheerder van de buitenruimte en een betrouwbare en professionele partner voor opdrachtgevers, eigen werknemers, onderaannemers en inwoners van het werkgebied. Daarom is Herenbos blij dat De Waterwolf tot één van onze opdrachtgevers behoord.

Zijn functie

Op zijn zitmaaier houdt Ton het vele gras in Hoofddorp bij. Soms helpt hij ook mee met het opruimen van snoeiwerk, als dit nodig is. Zelf zegt Ton over de functie dat het werken op de maaier goed uitkijken is en dat je je werk zo goed mogelijk moet uitvoeren. Hij heeft het erg naar zijn zin!

Wil je nog iets kwijt?

“Het telefonische enthousiasme van Herenbos was aanstekelijk en ook het goede, vriendelijke ontvangst was een plus. Bij vragen word ik altijd goed en duidelijk te woord gestaan, zodat deze vragen worden opgelost. Of ik Herenbos zou aanbevelen? Uit dit antwoord kan je concluderen dat er maar één antwoord mogelijk is en dat is JA!”

Ook niet langer achter de geraniums?

Ben jij ook met (pre)pensioen en nog lang niet van plan om achter de geraniums te gaan zitten?  Schrijf je dan in bij Herenbos! Wij nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek, waarin we samen de mogelijkheden bespreken. Zien we je zo?

 

Ook interessant

Herenbos ontvangt MVO Proud Partner schildje

Op 23 mei 2024 organiseerde het WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord de bijeenkomst 'Ondernemen met je hart'. Herenbos is trots op ...

Lees meer >>

Nieuws | Uitzenden

Vakantie-uren 2023

In deze periode krijgen wij vaak de vraag: Hoe kan ik mijn vakantie-uren in 2023 opnemen? Hieronder vind je de stappen die je moet ...

Lees meer >>

Nieuws | Uitzenden

Vakantiewerk in 2023

Ben jij klaar met school en zoek jij vakantiewerk in 2023? Schrijf je dan in bij Herenbos in Alkmaar, Almere, Amsterdam, Nieuw-Vennep, ...

Lees meer >>

Nieuws | Uitzenden

Bel mij terug

Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mail mij terug

Wij mailen u zo spoedig mogelijk terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.