Winnaars Herenbospool

Zodra er prijswinnaars bekend zijn van de herenbospool worden deze hier vermeld.

Herenbospool EK 2024

Het EK 2024, gehost door Duitsland, staat op het punt een van de meest memorabele toernooien in de geschiedenis van het Europese voetbal te worden. Met spannende wedstrijden, verrassende resultaten en onvergetelijke momenten in het verschiet, zullen voetbalfans wereldwijd aan het puntje van hun stoel zitten terwijl ze getuige zijn van de actie.

Herenbospool

Natuurlijk mag hierbij de Herenbospool ook dit jaar niet ontbreken. Sinds januari 2024 is Herenbos onderdeel van AB vakwerk. Vandaar dat ook onze AB Vakwerk collega’s meespelen met deze pool. Ook dit jaar geldt vol=vol. Als oud-deelnemer krijg jij weer als eerste de kans om je in te schrijven.

Favorieten en Outsiders:

De traditionele voetbalmachten zoals Duitsland, Spanje, Frankrijk en Italië zullen ongetwijfeld als favorieten worden beschouwd, met hun sterrenspelers die klaarstaan om te schitteren op het grote podium. Echter, laten we de opkomende teams niet vergeten die zich willen bewijzen en misschien wel voor verrassingen kunnen zorgen. Denk aan landen zoals België, Nederland en Portugal, die stuk voor stuk over getalenteerde spelers beschikken die in staat zijn om het tij te keren.

Strategieën voor Succes:

  • Doe je onderzoek: Bekijk de vorm van de teams, blessure-updates en recente prestaties om je voorspellingen te informeren.
  • Vertrouw op je intuïtie: Soms is voetbal onvoorspelbaar, dus volg je instinct bij het maken van je keuzes.
  • Houd trends in de gaten: Let op patronen in het spel, zoals thuisvoordeel, sterke verdedigingen of aanvallende vorm.

 

Hoe werkt onze voetbalpool?

Deelname is gratis en begint met jezelf te registreren op herenbospool.nl.  Dit is mogelijk vanaf 22 april 2024. Controleer goed of jouw mailadres goed is ingevuld en je het vinkje nieuwsbrief hebt aangevinkt. Anders kunnen wij je niet op de hoogte houden van het nieuws en speel je niet mee met de bonusvragen.

Na de registratie kun je de standen van de wedstrijden in de groepsfase invullen. In de groepsfase komt het meer aan op kennis, gevoel en gokken.

Vul voor de volgende rondes en de finale de landen én de standen in.  Controleer goed of je alles volledig hebt ingevuld, anders kost het je misschien nog onnodig punten. Na registratie kun je een team aanmaken en zo bijvoorbeeld de stand binnen jouw bedrijf, familie of vriendengroep bijhouden. Dit maakt het extra spannend natuurlijk.

Stand van de pool

Blijf op de hoogte van de stand van de pool door regelmatig in te loggen op de site. Na elke wedstrijd wordt de pool bijgewerkt en weet je gelijk hoe je er voor staat.

Prijzen

We hebben weer mooie prijzen:

1e prijs: € 500,00
2e prijs: € 250,00
3e prijs € 125,00

Troostprijzen:
4e prijs € 100,00
5e prijs € 75,00
6e prijs € 50,00
7e prijs € 40,00
8e prijs € 30,00
9e prijs € 20,00
10e prijs € 10,00

Tijdens het toernooi ontvang je een aantal bonusvragen via de mail waarmee ook weer leuke prijzen te winnen zijn.
De bonusvragen tellen niet mee in de eindstand. Dit jaar zijn de prijzen voor de bonusvragen:

  • Oranjepakket t.w.v. € 50,00
  • 5 x Bol.com t.w.v. € 20,00
  • Barbecue pakket t.w.v. € 50,00
  • Dinerbon t.w.v. € 75,00

Einduitslag Herenbospool

Op maandag 15 juli maken wij de prijswinnaars van de pool bekend.

Let op: De pool sluit op woensdag 14 juni om  12.00 uur. Alle niet compleet ingevulde pools worden daarna op non actief gezet.

Team Herenbos wenst alle deelnemers aan de pool een sportief en spannend EK 2024 toe!

deherenbospool.nl

Bel mij terug

Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mail mij terug

Wij mailen u zo spoedig mogelijk terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.