GROEN is Nu Heiloo

Kom op 21 maart 2024 naar Groen is Nu Heiloo! Tijdens deze dag presenteert de groenbranche zich aan jou. Wil jij weten wat het werken als hovenier, kraanmachinist, boomverzorger, medewerker groenvoorziening, maaimachinist, werkvoorbereider, trekkerchauffeur, calculator of boswachter inhoudt? Meld je dan nu aan voor een groene toekomst!

Groen is Nu Heiloo

Neem tijdens de Groen is Nu Heiloo een kijkje in de keuken van de groenbranche. Herenbos organiseert samen met GGZ Noord-Holland-Noord, Het werkgeversservicepunt, opleiders en diverse groenbedrijven uit de regio Groen is Nu. Wie weet begint jouw nieuwe baan hier! Werken in het groen biedt baanzekerheid en kansen om door te groeien. Tuinen, parken en openbaar groen worden niet alleen onderhouden, maar ook aangelegd en ontworpen! Ook zijn er opleiders TRI groei en groen, Terra Trainingen en Vonk aanwezig. Daardoor behoren een basisopleiding, entreeonderwijs en mbo niveau 2,3 en 4 tot de mogelijkheden. Laat je informeren tijdens Groen is Nu. Je kunt zelfs al een keus maken op de dag zelf.

Op deze doe-dag laten o.a. de Enk, HOEK, Donker, Krinkels, Stoop groenvoorziening uit de groenbranche en de groenafdeling van GGZ Noord-Holland-Noord zien welke mogelijkheden er allemaal zijn binnen de branche. In kleine groepjes neem je een kijkje bij de verschillende facetten van de groene sector. Je krijgt een korte presentatie en mag werkzaamheden ook zelf uit proberen. Denk bijvoorbeeld aan bestraten, klimtechniek of werken met de bladblazer.

Activiteiten
  • Workshop demonstratie maken van een daktuin
  • Workshop straten/planten/schutting plaatsen in de proeftuin
  • Check je skills op de minikraan
  • Demo boomverzorgers en klimwand
  • Bladblazer voetbal
  • 4d plantenquiz
  • Workshop over duurzaamheid en hergebruik in het groen.
  • Golfpitch en sportveldenonderhoud (Win een rondleiding in de Arena)
Overige informatie Groen is Nu Heiloo

Groen is Nu Heiloo vindt plaats op donderdag 21 maart van 13.00 tot 18.00 op het mooie groene GGZ-terrein, De Olvendijk 2a, 1851 VN Heiloo. Groen is Nu Heiloo vindt plaats op een bijzondere locatie met een rijke geschiedenis. Dat is Landgoed Willibrordus in Heiloo. In de jaren 1930 ontstond hier een psychiatrisch ziekenhuis, een besloten gemeenschap met eigen gebouwen, tuinen en faciliteiten. Nu staan de poorten open voor allerlei contacten met de samenleving. Er zijn vier musea, een hertenkamp, een kaasmakerij, een restaurant, Keuken met Karakter, waar ook cliënten werken en fraaie wandelroutes in een prachtige groene omgeving. Het landgoed heeft jong en oud iets te bieden.

Wil jij hierbij aanwezig zijn of nu al weten wat jouw kansen zijn in het groen? Neem dan telefonisch contact op met Herenbos of stuur een mail voor meer informatie. Bel (0224) 29 01 90 of mail naar communicatie@herenbos.nl. Je kunt je ook aanmelden door onderstaand formulier in te vullen:

Aanmelden GROEN IS NU

Wil je daarnaast op de hoogte blijven van alles over Groen is Nu! like dan Herenbos op Facebook.

Benieuwd naar onze vacatures? klik hier.

Bel mij terug

Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mail mij terug

Wij mailen u zo spoedig mogelijk terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.