GROEN is Nu doe-dag

Kom op 17 januari 2023 naar de Groen is Nu doe-dag in Rotterdam! Tijdens deze dag presenteert de groenbranche zich aan jou. Wil jij weten wat het werken als hovenier, kraanmachinist, boomverzorger, medewerker groenvoorziening, maaimachinist, werkvoorbereider, trekkerchauffeur, calculator of boswachter inhoudt? Meld je dan nu aan voor een groene toekomst.

Groen is Nu doe-dag

Neem tijdens de Groen is Nu doe-dag een kijkje in de keuken van de groenbranche. Herenbos organiseert samen met Yuverta Leven Lang Ontwikkelen en diverse groenbedrijven uit de regio de Groen is Nu doe-dag. Wie weet begint jouw nieuwe baan hier! Werken in het groen biedt baanzekerheid en kansen om door te groeien. Tuinen, parken en openbaar groen worden niet alleen onderhouden, maar ook aangelegd en ontworpen! Ook zijn er diverse opleidingsmogelijkheden, basisopleiding, entreeonderwijs en mbo niveau 2,3 en 4 behoren tot de mogelijkheden. Laat je informeren tijdens deze Groen is Nu doe-dag. Je kunt zelfs al een keus maken op de dag zelf.

Op deze doe-dag laten o.a. Van der Tol, GKB, Donker, De boer en De Heer uit de groenbranche zien welke mogelijkheden er allemaal zijn binnen de branche. In kleine groepjes neem je een kijkje bij de verschillende facetten van de groene sector. Je krijgt een korte presentatie en mag werkzaamheden ook zelf uit proberen. Denk bijvoorbeeld aan bestraten, klimtechniek of werken met de bladblazer.

Activiteiten
  • Het maken van een dakterras
  • Valondergrond aanleggen speeltuin
  • Schuttingen plaatsen
  • Straten
  • Demonstratie shovel
  • Bladblazervoetbal
  • Presentaties Yuverta
Overige informatie Groen is Nu doe-dag

De Groen is Nu doe-dag vindt plaats op dinsdag 17 januari 2023 van 09.30 tot 15.30 bij het Energiehuis, Heindijk 350 in Rotterdam.

Wil jij hierbij aanwezig zijn of nu al weten wat jouw kansen zijn in het groen? Neem dan telefonisch contact op met Herenbos of stuur een mail voor meer informatie. Bel (079) 31 62 401 of mail naar zoetermeer@herenbos.nl

Wil je daarnaast op de hoogte blijven van alles over Groen is Nu! like dan Herenbos op Facebook.

Benieuwd naar onze vacatures? klik hier.

Bel mij terug

Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mail mij terug

Wij mailen u zo spoedig mogelijk terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.