GROEN is Nu Rotterdam

Kom op 29 februari 2024 naar de Groen is Nu doe-dag in Rotterdam! Tijdens deze dag presenteert de groenbranche zich aan jou. Wil jij weten wat het werken als hovenier, kraanmachinist, boomverzorger, medewerker groenvoorziening, maaimachinist, werkvoorbereider, trekkerchauffeur, calculator of boswachter inhoudt? Meld je dan nu aan voor een groene toekomst.

Groen is Nu doe-dag

Neem tijdens de Groen is Nu doe-dag een kijkje in de keuken van de groenbranche. Herenbos organiseert samen met Green to Grow, opleiders (TRI groei in groen, Lentiz en Terra trainingen) en diverse groenbedrijven uit de regio de Groen is Nu doe-dag. Wie weet begint jouw nieuwe baan hier! Werken in het groen biedt baanzekerheid en kansen om door te groeien. Tuinen, parken en openbaar groen worden niet alleen onderhouden, maar ook aangelegd en ontworpen! Ook zijn er diverse opleidingsmogelijkheden, basisopleiding, entreeonderwijs en mbo niveau 2,3 en 4 behoren tot de mogelijkheden. Laat je informeren tijdens deze Groen is Nu doe-dag. Je kunt zelfs al een keus maken op de dag zelf.

Op deze doe-dag laten o.a. Eijkelboom, Donker Groen, HOEK, Van der Tol en Verheij Integrale groenzorg uit de groenbranche zien welke mogelijkheden er allemaal zijn binnen de branche. In kleine groepjes neem je een kijkje bij de verschillende facetten van de groene sector. Je krijgt een korte presentatie en mag werkzaamheden ook zelf uit proberen. Denk bijvoorbeeld aan bestraten, klimtechniek of werken met de bladblazer.

Activiteiten
  • Het maken van een dakterras
  • Schuttingen plaatsen
  • Straten
  • Demonstratie shovel
  • Bladblazervoetbal
  • Aanplanten/Poten
  • Groen quiz
Overige informatie Groen is Nu Rotterdam

De Groen is Nu doe-dag vindt plaats op donderdag 29 februari 2024 van 10.00 tot 16.00 op de kanaalweg 90 in Rotterdam.

Wil jij hierbij aanwezig zijn of nu al weten wat jouw kansen zijn in het groen? Neem dan telefonisch contact op met Herenbos of stuur een mail voor meer informatie. Bel (079) 31 62 401 of mail naar zoetermeer@herenbos.nl. Je kunt je ook aanmelden via het formulier hieronder.

Aanmelden GROEN IS NU

 

Wil je daarnaast op de hoogte blijven van alles over Groen is Nu! like dan Herenbos op Facebook.

Benieuwd naar onze vacatures? klik hier.

Bel mij terug

Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mail mij terug

Wij mailen u zo spoedig mogelijk terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.