GROEN is Nu Boskoop

Kom op 26 oktober 2023 naar Groen is Nu in Boskoop! Tijdens deze dag presenteert de groenbranche zich aan jou. Wil jij weten wat het werken als hovenier, kraanmachinist, boomverzorger, medewerker groenvoorziening, maaimachinist, werkvoorbereider, trekkerchauffeur, calculator of boswachter inhoudt? Meld je dan nu aan voor een groene toekomst!

Groen is Nu Boskoop

Neem tijdens de Groen is Nu Boskoop een kijkje in de keuken van de groenbranche. Herenbos organiseert samen met Yuverta en diverse groenbedrijven uit de regio o.a. Hoek Groen, J.M. de Wit groenvoorziening, Vermeulen Groep, M. van der Spek en Weverling Groenproviders Groen is Nu. Wie weet begint jouw nieuwe baan hier! Werken in het groen biedt baanzekerheid en kansen om door te groeien. Tuinen, parken en openbaar groen worden niet alleen onderhouden, maar ook aangelegd en ontworpen! Ook zijn er opleiders TRI groei en groen en Yuverta aanwezig. Daardoor behoren een basisopleiding, entreeonderwijs en mbo niveau 2,3 en 4 tot de mogelijkheden. Laat je informeren tijdens Groen is Nu. Je kunt zelfs al een keus maken op de dag zelf.

Op deze doe-dag laten o.a. Herenbos, TRI en de groenbranche zien welke mogelijkheden er allemaal zijn binnen de branche. In kleine groepjes neem je een kijkje bij de verschillende facetten van de groene sector. Je krijgt een korte presentatie en mag werkzaamheden ook zelf uit proberen. Denk bijvoorbeeld aan bestraten, klimtechniek of werken met de bladblazer.

Activiteiten
  • Workshop demonstratie maken van een daktuin
  • Workshop sierstraten
  • Omgekeerd solliciteren
  • Workshop boomverzorging
  • Lezingen
  • Sollicitatietraining
Overige informatie Groen is Nu Boskoop

Groen is Nu Boskoop vindt plaats op donderdag 26 oktober van 10.00 – 12.00 uur en van 13.00 tot 16.00 uur op het terrein van Yuverta, Zijde 105, 2771 EV Boskoop.

Wil jij hierbij aanwezig zijn of nu al weten wat jouw kansen zijn in het groen? Neem dan telefonisch contact op met Herenbos of stuur een mail voor meer informatie. Bel (079) 31 62 401 of mail naar communicatie@herenbos.nl. Je kunt je ook aanmelden door onderstaand formulier in te vullen:

Aanmelden GROEN IS NU

Wil je daarnaast op de hoogte blijven van alles over Groen is Nu! like dan Herenbos op Facebook.

Benieuwd naar onze vacatures? klik hier.

Bel mij terug

Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mail mij terug

Wij mailen u zo spoedig mogelijk terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.