GROEN is Nu Amsterdam

Kom op 18 april 2024 naar Groen is Nu Amsterdam! Tijdens deze dag presenteert de groenbranche zich aan jou. Wil jij weten wat het werken als hovenier, kraanmachinist, boomverzorger, medewerker groenvoorziening, maaimachinist, werkvoorbereider, trekkerchauffeur, calculator of boswachter inhoudt? Meld je dan nu aan voor een groene toekomst!

Groen is Nu Amsterdam

Neem tijdens de Groen is Nu Amsterdam een kijkje in de keuken van de groenbranche. Herenbos organiseert samen met Amsterdam Werkt!, Het werkgeversservicepunt, opleiders en diverse groenbedrijven uit de regio Groen is Nu. Wie weet begint jouw nieuwe baan hier! Werken in het groen biedt baanzekerheid en kansen om door te groeien. Tuinen, parken en openbaar groen worden niet alleen onderhouden, maar ook aangelegd en ontworpen! Ook is TRI groei en groen en opleider Yuverta aanwezig. Daardoor behoren een basisopleiding, entreeonderwijs en mbo niveau 2,3 en 4 tot de mogelijkheden. Laat je informeren tijdens Groen is Nu. Je kunt zelfs al een keus maken op de dag zelf.

Op deze doe-dag laten o.a. HOEK, Donker Groen, Dolmans Wieringen Prins en Berdi uit de groenbranche zien welke mogelijkheden er allemaal zijn binnen de branche. In kleine groepjes neem je een kijkje bij de verschillende facetten van de groene sector. Je krijgt een korte presentatie en mag werkzaamheden ook zelf uit proberen. Denk bijvoorbeeld aan bestraten, klimtechniek of werken met de bladblazer.

Activiteiten
  • Check je skills op de minikraan
  • Demonstratie boomverzorging
  • Omgekeerd solliciteren
  • Diverse activiteiten in de proeftuin
  • Demonstratie elektrische onkruid borstel
  • Verkeersbordenquiz
  • Check je skills op de maaimachine
  • Hovenier voor even of een heel leven
Overige informatie Groen is Nu Amsterdam

Groen is Nu Amsterdam vindt plaats op donderdag 18 april van 13.00 tot 18.00 in het Amsterdamse Bos, Nieuwe Meerlaan 3, te Amstelveen. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Daarnaast is het goed te bereiken met OV vanaf de bushalte Nieuwe Meerlaan, nabij de Geitenboerderij is het tien minuten lopen naar de locatie.

Wil jij hierbij aanwezig zijn of nu al weten wat jouw kansen zijn in het groen? Neem dan telefonisch contact op met Herenbos of stuur een mail voor meer informatie. Bel ons hoofdkantoor (0224) 29 01 90 en vraag naar Anna Roo of mail naar communicatie@herenbos.nl. Je kunt je ook aanmelden door onderstaand formulier in te vullen:

Aanmelden GROEN IS NU

Wil je daarnaast op de hoogte blijven van alles over Groen is Nu! like dan Herenbos op Facebook.

Benieuwd naar onze vacatures? klik hier.

Bel mij terug

Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mail mij terug

Wij mailen u zo spoedig mogelijk terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.