GROEN is Nu Almere

Kom op 16 februari 2024 naar Groen is Nu Almere! Tijdens deze dag presenteert de groenbranche zich aan jou. Wil jij weten wat het werken als hovenier, kraanmachinist, boomverzorger, medewerker groenvoorziening, maaimachinist, werkvoorbereider, trekkerchauffeur, calculator of boswachter inhoudt? Meld je dan nu aan voor een groene toekomst!

Groen is Nu Almere

Neem tijdens de Groen is Nu Almere een kijkje in de keuken van de groenbranche. Herenbos organiseert samen met ASC Waterwijk, Het werkgeversservicepunt, opleiders en diverse groenbedrijven uit de regio Groen is Nu. Wie weet begint jouw nieuwe baan hier! Werken in het groen biedt baanzekerheid en kansen om door te groeien. Tuinen, parken en openbaar groen worden niet alleen onderhouden, maar ook aangelegd en ontworpen! Ook zijn er opleiders TRI groei en groen, Pro Almere en Aeres aanwezig. Daardoor behoren een basisopleiding, entreeonderwijs en mbo niveau 2,3 en 4 tot de mogelijkheden. Laat je informeren tijdens Groen is Nu. Je kunt zelfs al een keus maken op de dag zelf.

Op deze doe-dag laten o.a. Krinkels, Idverde, Van Raaijen hoveniers en Sight Landscaping uit de groenbranche zien welke mogelijkheden er allemaal zijn binnen de branche. In kleine groepjes neem je een kijkje bij de verschillende facetten van de groene sector. Je krijgt een korte presentatie en mag werkzaamheden ook zelf uit proberen. Denk bijvoorbeeld aan bestraten, klimtechniek of werken met de bladblazer.

Activiteiten
  • Omgekeerd Solliciteren
  • Bladblazerparcours
  • Teabag challenge
  • Spijkerbroek hangen
  • VR  Bril (virtueel zagen)
  • Maaimachineparcours
  • Straten
Overige informatie Groen is Nu Almere

Groen is Nu Almere vindt plaats op vrijdag 16 februari 2024 van 13.00 tot 18.00 op het terrein van ASC Waterwijk, Rie Mastenbroeksportpark 4, 1314 AZ Almere.

Wil jij hierbij aanwezig zijn of nu al weten wat jouw kansen zijn in het groen? Neem dan telefonisch contact op met Herenbos of stuur een mail voor meer informatie. Bel (036) 52 32 214 of mail naar communicatie@herenbos.nl. Je kunt je ook aanmelden door onderstaand formulier in te vullen:

Aanmelden GROEN IS NU

Wil je daarnaast op de hoogte blijven van alles over Groen is Nu! like dan Herenbos op Facebook.

Benieuwd naar onze vacatures? klik hier.

Bel mij terug

Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mail mij terug

Wij mailen u zo spoedig mogelijk terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.